Hogyan lehet megakadályozni, hogy az alsó szomszéd az erkélyen dohányozzon?
Figyelt kérdés
Panelban lakunk, és az alattunk lévő emeleten élő család sokat dohányzik, főleg az erkélyen (meg a vécében is). A füst persze felfelé száll hozzánk, így szinte lehetetlen szellőztetni, mert tele van füsttel a lakás télen-nyáron. Mit csináljak, h. ne kelljen a füstöt szívni?2015. jan. 19. 15:55
11/18 A kérdező kommentje:
Nem is tudom.... én szeretem a friss levegőt. Szeretném időnként kiszellőztetni a lakást. Nyáron főleg nem mindegy, hogy ki tudom-e nyitni az ablakot. Csak ezért rinyálok.
2015. jan. 22. 20:37
12/18 anonim válasza:
Nyáron nálunk nyitva van az ablak, most minimálisan érezni,de nem lesz tiszta füst a lakás, ez hülyeség, a levegőben már eloszlik a nagyja..
13/18 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem hülyeség! Nem az egész lakás füstös, de a nappalink igen. Mivel elég sokat dohányoznak, mire kiszellőzik az előző adag, addigra jön a következő.
2015. jan. 22. 21:10
14/18 anonim válasza:
Egy ötletet tudok adni: állíts be egy ventillátort az ablak vagy erkély ajtó közelébe, és mikor száll fel a füst, indítsd be, a nagyját kifújja. Nekem elég jól sikerül.
15/18 anonim válasza:
- ventillátor jó ötlet
- amúgy dobogj felettük, ennyi
Nálunk is dohányzik az alattunk lévő, a probléma ugyanez, és nem lehet vele mit kezdeni.
Én a székeket szoktam húzigálni, ugrókötelezek, táncolok, vívólépéseket gyakorolok, stb. A legkevésbé sem érdekel, hogy zavarja, minket is zavar az ocsmány bagószag.
16/18 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni.Gondolom azért bagóznak az erkélyen,hogy ne a lakás bűzölögjön.Lemenni az utcára nem fognak sajna,sem kevesebbet szívni..
17/18 anonim válasza:
a vizes megoldást javaslom én is, kiraksz egy vizes rongyot az ablakba, had csepegjen, garantáltan nem dugja ki a fejét, és a kopogás az őrületbe tudja kergetni...Sajnos a mi felső-szomszédunk is ilyen, bár ő csak szimplán bunkó, a macskaszőrt is kirázza aztán mind a mi ablakunkba hullik, lehet el kellene kezdenem dohányozni hogy befújjam az ablakába, akkor legalább jogosnak érezném hogy ezzel szivat... :/ :D
18/18 anonim válasza:
Nekem meg lehet, hogy venni kéne macskát, hogy kirázzam a macskaszőrt, ha már az alsó szomszédok folyton a dohányzással szívatnak.
A problémád jogos, és nem egyedi.
Lehetséges megoldásokat itt találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!