Hogyan tudnám megakadályozni, hogy anyám kimenjen Tunéziába?
Nem tudsz mit tenni, ha senkire sem hallgat, majd tanul a saját hibájából.
Itt a példa, hogy az életkor és a bölcsesség nem egyenesen arányos
Juj, kezeltem már fb-t munkahelyen, és ez nagyon aggasztó, hogy csak azóta van kb FB-n( kb akkor regelt), mióta anyukáddal beszél.. Ezek egyértelmű jelek voltak, ami mutatta, hogy valaki spammaleni akart és kamu profilja van, illetve hogy csaló.
Anyukád nem lehet ennyire buta, keress utána google-ban a facebook-os csalókra, gyűjtsd ki neki az infókat, cikkeket, jeleket, mindent.
Nem hiszem el komolyan, hogy felnőtt embernek ennyi esze legyen... Bármi baja lehet ott.
Mutasd meg neki nyugodtan ezt is, egyébként meg menj fel hozzá és lopd el, tépd szét a repülőjegyét.
Én fel is pofoznám anyámat, ha ennyire könnyelmű és felelőtlen lenne.
"Tépd szét a repülőjegyét"
Ez manapság nem így megy. A legtöbb légitársaságnál online jegy van, legutóbb már nyomtatni se kellett, elég volt, hogy benne volt a telefonomban.
ON:
Hát nehéz ügy. Szerintem nem igen van mit tenni. Imádkozz, hogy élőben ne legyen szimpi a pasas és anyud alig várja, hogy itthon legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!