Higyan tudnám megakadályozni?! SOS
Sziasztok! Nagyon fontos az ügy, kérlek vegyétek komolyan!
Ma reggel a barátnőm alkarjának a belső részére akartam rajzolni, ezért felhúztam a pólója ujját, és… 3 heget és egy friss vágásnyomot találtam kb. középen. Megkérdeztem tőle: "Te vágod magad?" "Nem, csak az unokatesóm megkarmolt" Láttam rajta, hogy nem mond igazat. A többi barátnőmmel beszéltünk erről, de nem jutottunk semmire.
Csak mostanában kezdett el hosszúujjú pólókat hordani, ing alá is azt vesz fel.
Múlt hónapban eléggé összevesztünk, mert a másik barátnőm pasijára (már szakítottak) rámászott a csaj, de kibékültünk.
Lehet összefüggés a 2 dolog között? Szeretném kigyógyítani ebből, hogy csináljam?
Köszönöm a válaszodat!
Amikor összevesztünk, elég csúnyán bántam vele... Szóval nem hiszem, hogy megnyílna nekem, de megpróbálom...
Hogyan kezdjek neki a beszélgetésnek? Ez olyan szomorú dolog... Baj, ha elbőgöm magam?
Jaj, ne csinálj már drámát, divat lett hülyegyerekek között ez a vagdosás. Nézd, csak ezen az oldalon mennyi idióta dicsekszik ezzel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vagdosom+mag..
Arra persze mind nagyon figyel, hogy csak a karját karcolgassa, nem meghalni akarnak ezek, csak menőzni a szánalmas hegeikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!