Megsértettem egy lányt, higyan kérjek tőle bocsánatot? Bővebben lent.14/f
Egyik haverom összejött azzal a lánnyal aki nekem tetszik, de senki nem tudott róla. Ezzek után nem valami kedves dolgokat írtam neki askon a haragtól és nem névtelenül.
Még mindig tetszik és beszélő viszonyban vagyunk, de valahogy nem merek odamenni hozzá, mert nem tudok mit mondani neki. Azóta már szakítottak. A válaszokat előre is köszi.
Hát ezt már b*szhatod
Egyébként meg ha akkor nagy volt a szád, akkor most is legyen az ne nyűszítcs itt mint egy töketlen kölyök kutya
folytatod tovább az oltását ugyanúgy,aztán mintha mi sem történt volna beleteszel pár csípős viccet is.
vagyis kimutatod,hogy semmit sem bántál meg sőt.
bocsánatot meg ne kérj ebben az esetben.
a fortyogásodból is is egyértelmű neki,hogy odavagy érte,ezért már alapból alig van esélyed.
egyszóval az irányítás megtartása a végsőkig.
ha megtört előtted,beoltottad már talizik veled élőben,akkor hozhatod fel,hogy figyu a múltkori paraszt írásokért meg bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!