Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet megakadályozni,...

Hogyan lehet megakadályozni, hogy két ember "elszakadjon" egymástól?

Figyelt kérdés
17l vagyok. Volt egy legjobb barátnőm, és ezt nem úgy kell érteni, hogy együtt ülünk a suliban, hanem mi tényleg jól voltunk, szinte mindent együtt csináltunk. Most egész nyáron nem találkoztunk, mert sem ő nem volt itthon, sem én, és most, hogy újra elkezdődött a suli, megint együtt vagyunk, de olyan az egész, mint egy hideg zuhany...szinte feszengünk egymás társaságában, nincs témánk, és rettentően nyomasztó az egész. nem tudom, mit tehetnénk. az nem jó ötlet, hogy üljünk le és beszéljük meg, mert utána csak rosszabb lesz az egész, mert emlékezni fogunk a “kínos beszélgetésre“. Valami olyan megoldás kellne, amit láthatatlanul is el lehet intézni, én megtenném úgy, hogy ő ne tudjon róla, megpróbálnék visszazökkenteni mindent a normális kerékvágásba, ha tudnám, hogy hogyan csináljam..segítsetek,kérlek!

2014. szept. 19. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Az igazi barátság olyan, hogy ha nem is találkoztok sokáig, ugyanott és ugyanúgy tudjátok folytatni. Ezek szerint ti csak együtt töltöttétek az időtöket, de valójában nem volt ez olyan mély barátság.

Van egy barátnőm, akit 5 éves korom óta ismerek, közel 30 éve. Amikor nem találkoztunk pár évig, és utána összefutottunk, semmi feszengés, semmi kínos csend, ezer dologról tudtunk beszélni. EZ egy igazi barátság.

2014. szept. 19. 11:42
 2/5 Szjger13 válasza:
Nekem oviban volt egy legjobb barátnőm akivel kb. hét évesen megszakadt a kapcsolat, most áprilisba felhívott egy órán át beszéltünk és alig voltak kínos szünetek. És így is csak 1-szer találkoztunk de akkor is jól elvoltunk! Azóta majdnem minden nap beszélünk és így látatlanba is ő az egyik legjobb barátnőm!
2014. szept. 19. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyetemen volt egy tégyleg nagyon jó barátnőm. Sokszor hazafelé menet, ahol elváltunk még 20-40 percet beszélgettünk. Most meg épp hogy külön kerültünk nem tudunk miről beszélni.

Ez azért van mert a körülöttünk lévő emberekről stbről beszéltünk sokat. Most nincs ilyen közös pontunk és csak az épp aktuális, fontosabb dolgokról tudunk beszélni, ami hát nem sok van.

Miért nem mesélitek el egymásnak a nyaratokat?

2014. szept. 19. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, ezt az egészet embere válogatja. Mi haverommal régen legjobb barátok voltunk, egész nap beszélgettünk éveken át, most 2 és fél év után beszéltünk, és rohadtul nem olyan volt, mint rég... De miért is lett volna olyan? Rég volt már, és az emberek változnak folyamatosan.
2014. szept. 19. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem is van olyan ismerősöm, akivel évekig nagyon jóban voltunk most meg döbbenten nézem h mi lett belőle.

Jó... Nem annyira döbbenten, mert így utólag nézve, már akkor is voltak ilyen hajlamai csak akkor el volt viccelve, most meg kiteljesedett.

Szal.. Változnak az emberek, az tény.

2014. szept. 19. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!