Hol és mikor találja meg az ember a saját társaságát?
Annyi iskolában jártam már és ezt már nagyon unom. még nem találkoztam olyan emberekkel akik megfogtak volna vagy csak egyszerűen felkeltették volna az érdeklődésemet (Barátság univerzàlis körzetének megközelítéséről sincs szó.). Vagy azonos nézeteket vallanának vagy bármi.... UNOM!
15L
Én csak általánosba és gimnáziumba. Általánosban megtaláltam a társaságomat, a gimibe viszont (ahova még most is járok) nem. Ezekkel nem lehet témákról beszélni, azok soha sincsenek. A sportolók, popsztárok meg átlag emberek kigúnyolásán kívül semmi mondanivalója nincs senkinek.
Társaságra nehéz akadni, viszont én úgy vettem észre, hogy ha valahol van egy barátod, máshol meg egy másik, azok jól kijönnek, így létrehozhatod a saját társaságodat.
Rengeteg tömegember van, valaki kibontakozik és nagyon semmilyen ember, valaki meg nem mert megnyílni, nehogy megutálják.
Nekem úgy tűnik, az utóbbi pár évben vált ez gyakorivá. 15/f
köszönöm a válaszod!
és ha elvégzem a gimnáziumot is akkor mi a helyzet?? Hol akadok minő sègi népekre? (lakberendezőnek készülök de nem igazán szimpatizálok a művészlelkekkel, ettől függetlenül lehet, hogy egyszercsak belebotlok valakibe de ezzel inkább nem kalkulálok, úgyhogy valószínű a következő lépés, hogy megint iskolàtváltok.)
Én is most fogok sulit váltani. 9.-et még kibírtam, mert úgy gondoltam jövőre jó lesz, a retardáltak megbuknak... Sajnos nem ez történt, és ezek közt az emberek közt nem lehet fejlődni. Attól, hogy elvégzed a gimnáziumot még nem fog semmi történni. Mehetsz egyetemre, ahol már remélhetőleg normálisak lesznek (bár ugyan az a generáció).
Azt ajánlom, hogy ha jó a tanulmányi eredményed, akkor menj a legnehezebb suliba ahová csak felvesznek. Nem azért mert jajj de jó érettségit fogsz tenni, hanem végre találhatsz olyanokat akik normálisak.
Szerintem a lakberendezés egy olyan dolog amihez mindenki hozzá tud szólni, szóval ha erről nem tudsz senkivel beszélni, akkor már tényleg bennük van a hiba.
Szakközepekbe vagy gimnáziumokba jártál?
Igen, én sem vagyok jó tanuló, csak akik általánosban normálisak voltak azok kb a Fazekasba mentek. A rossz tanulók pedig, szakközepekbe, de megelégelték, úgyhogy átiratkoztak fizetősbe.
"(nem ilyen irányba fektetem az energiám és nemis tervezem), Nem szolganêpre vágyok." Valaki idősebb most leoltana, de én maximálisan egyetértek.
Hát ha valaki őrült zseninek adja ki magát elég hülyének fog kinézni, szóval próbálj meg megismerni mindenkit, mert nem fedik fel rögtön a valós énjük. Amúgy ezalatt milyen embert értesz?
Értem, szóval életrevaló ember. Sokan ebben a korban még nagyon naivak, olyanok mint a majom ami benyúl a lyukba a banánért, de kihúzni már nem bírja a kezét.
Szerintem a túlzott lazaság szül stresszhelyzeteket legalábbis én így vettem észre. Tipikusan a "dolgozat lesz" kedden eset.
Péntek: Á, kedden lesz ott a hétvége
Szombat: Ma szombat van, tanulok vasárnap.
Vasárnap: Hétfőn is van nap.
Hétfő: Ma fárasztó nap volt, kell egy kis pihenés.
Aztán végül a szünetben egy elolvasás után, és egy puska segédletével örülsz egy 3-asnak (ilyenkor a stresszhelyzet miatt valakiknek könnyen fog agya).
Szerintem a humorérzék az egyedi. Nekem csak barátaim tudnak nevetni vicceimen. Osztálytársaim nem értik, ő igényeik tipikusan kielégíthetők az ilyen "Funny Moments" videókkal.
Te biztos ilyen embert keresel, vagy azért írtad mert te ilyen vagy?
Jó hát én is gyűlölöm 1. osztály óta iskolát, ugyanannyira mint 1. nap, csak általánosban még jó volt a társaság.
Reggelente gyakran vagyok úgy, hogy mi lenne ha suli helyett csak elindulnék a nagyvilágba. (Gondoltam leírom, hátha te is)
Szerintem a környezete teszi apatikussá az embert.
Jó dolog, ha fejlettebb a humorod, legalább fogsz majd tudni igazán jót nevetni dolgokon. Engem az amerikai tucatvígjátékok már kifejezetten irritálnak.
Szerintem te sem vagy 100%-ig laza ahogy senki sem. Igazad van, a kérdés, hogy ki milyen magasra teszi a mércét.
Én például azért nem buktam meg mert minél hamarabb szabadulni akarok suliból. Nem gondoltam egy pillanatig sem, hogy el vagy ájulva magadtól. Miért lennél?
Én is meglepődtem, hogy van még olyan aki hozzám hasonlóan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!