Mennyire fontos a pénz?
fontos a pénz.de nem szabad,hogy görcsösen erre gondolj és ez uralja minden gondolatod.
tegyél érte,hogy olyan munkád legyen, amiből ezeket az alap dolgokat megengedheted magadnak.
Nekem is fontos a pénz, de én mondjuk jómódban nőttem fel, ezért nekem alap az, hogy jól élek.
Én jelenleg azért dolgozom látástól vakulásig, hogy lassacskán majd tudni hozzam magam számára is azt a szintet, amit a szüleim biztosítottak nekem.
Még fiatal vagyok, huszonéves, de most kell megalapoznom a jövőmet okosan. Ettől függetlenül nem kuporgatok, élek normálisan, valahol viszont kapóra jön, hogy annyit dolgozom, hogy bincs nagyon időm költekezni! :D
Kinek mi a fontos, és mit tehet meg, ez változó.
Én is úgy élek, ahogyan te, de amikor építkeztünk 2 évig, akkor rettenetesen spóroltunk, nem nyaraltunk és étterembe se ültünk be.
Semmi baj sincs azzal, amit írtál.
A pénz eléggé fontos, annak is, aki esetleg ezt tagadja, és nincs semmi baj a pénzzel addig, míg eszköznek tekintjük és nem célnak.
Az a baj, - és nem az itteni kommentekben!!! - hogy a "mennyit számít a pénz?" kérdést - sokan lealacsonyították piti tömegemberek anyagiskodására(kinek hogy van és milyen kocsija, el tudja-e vinni a csajt kajálni, stb...)
Mennyit számít a pénz? Asszem értelmes épkézláb embernek csak annyit, hogy normálisan meglegyen. Érdts meleg otthon, meleg étel, számlák kifizetve, normális ruha stb...
Efölött egy embert már sokkal magasabbszintű dolgok kell hogy érdekeljenek, - mondjuk örömök, egészség, amennyire lehet nyugodt normális élet, boldogság, stb., - és nem a pénz!!!
Ha valaki, túl anyagias, azt meg lehet érteni mondjuk úgy kb. 30 éves korig.
De ha valakinek még ettől idősebb korban, (mondjuk 45-50 évesen is) annyiról szól az élete, hogy hány okos TV van a szupermodern lakásában, meg mennyire drága ruhákba jár, - annak annyi öröme is legyen!!!! Egészségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!