Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire fontos a pénz?

Mennyire fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Nem tudok lemondani arról, hogy normális, nekem tetsző ruhákban járjak, hogy olyan ételt ehessek amit szeretek és egészségesnek tartok, hogy beüljek meginni valamit egy szórakozóhelyen ha akarok heti kétszer is. Hogy ne kelljen egy századmásodperccel tovább égve hagyott villanykörte miatt hallgatnom, hogy dobálózok a pénzzel. Ezek nem nagy dolgok, ez alá nem szeretném adni de vajon sokat akarok-e? Szegény családban nőttem fel talán ez az oka annak, hogy igy gondolkodok. A magam által keresett pénzből van mindez, de az ára az az, hogy magánéletem kevés van.
2016. júl. 24. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

fontos a pénz.de nem szabad,hogy görcsösen erre gondolj és ez uralja minden gondolatod.

tegyél érte,hogy olyan munkád legyen, amiből ezeket az alap dolgokat megengedheted magadnak.

2016. júl. 25. 07:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fontos a pénz, de én mondjuk jómódban nőttem fel, ezért nekem alap az, hogy jól élek.

Én jelenleg azért dolgozom látástól vakulásig, hogy lassacskán majd tudni hozzam magam számára is azt a szintet, amit a szüleim biztosítottak nekem.

Még fiatal vagyok, huszonéves, de most kell megalapoznom a jövőmet okosan. Ettől függetlenül nem kuporgatok, élek normálisan, valahol viszont kapóra jön, hogy annyit dolgozom, hogy bincs nagyon időm költekezni! :D

2016. júl. 25. 08:01
 13/15 anonim ***** válasza:
*hozni tudjam az a szintet...uriaten :D
2016. júl. 25. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Kinek mi a fontos, és mit tehet meg, ez változó.

Én is úgy élek, ahogyan te, de amikor építkeztünk 2 évig, akkor rettenetesen spóroltunk, nem nyaraltunk és étterembe se ültünk be.

Semmi baj sincs azzal, amit írtál.

A pénz eléggé fontos, annak is, aki esetleg ezt tagadja, és nincs semmi baj a pénzzel addig, míg eszköznek tekintjük és nem célnak.

2016. júl. 25. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, - és nem az itteni kommentekben!!! - hogy a "mennyit számít a pénz?" kérdést - sokan lealacsonyították piti tömegemberek anyagiskodására(kinek hogy van és milyen kocsija, el tudja-e vinni a csajt kajálni, stb...)

Mennyit számít a pénz? Asszem értelmes épkézláb embernek csak annyit, hogy normálisan meglegyen. Érdts meleg otthon, meleg étel, számlák kifizetve, normális ruha stb...

Efölött egy embert már sokkal magasabbszintű dolgok kell hogy érdekeljenek, - mondjuk örömök, egészség, amennyire lehet nyugodt normális élet, boldogság, stb., - és nem a pénz!!!

Ha valaki, túl anyagias, azt meg lehet érteni mondjuk úgy kb. 30 éves korig.

De ha valakinek még ettől idősebb korban, (mondjuk 45-50 évesen is) annyiról szól az élete, hogy hány okos TV van a szupermodern lakásában, meg mennyire drága ruhákba jár, - annak annyi öröme is legyen!!!! Egészségére!

2023. márc. 21. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!