Már elegem van! Mit csináljak? Ti mit gondoltok erről? Köszi aki végig olvassa!
Szia. Szerintem az élet kicsit korán követeli tőled, hogy felnőtté válj. Csatlakoznek az előttem szolohoz, tanulj! Az anyukad szerencsés, hogy így helyre jött, de nem lesz már soha a "régi", a nagyszuleid sem lesznek már fiatalabbak. Előtted viszont itt a "nagybetűs" Élet, ami soha nem lesz cukormazbol. Tanulj, kezdj el élni! Tudod jobb tavolrol szeretni, mint közelről utálni. Menj kollégiumba, minél messzebb, a családi kapcsolatokat is javítja a távolság.
Az, hogy csak netes barataid vannak, nem egészséges. Az ember társas lény, nem virtuális adat, ha kiszakadsz az otthoni környezetből, lesznek barataid is. Ez a Te életed, csak Te tudsz változtatni rajta.
Én itt hozzá teszem hogy nem olyan biztos az hogy a kollégiumban jobb lenne a helyzet..
Én is voltam kollégista összesen 2 hónapig tudtam ott maradni mert pokollá tették ott az életemet.. most nem részletezem hogy mik voltak ott.. ha valaki hivancsi rá akkor üzenetben elmesélem neki...
Bár lehet hogy a felső oktatásban már nem lesznek ott olyan hülyék mint a középiskolás kollégiumban.
Egyébként hol tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!