Mennyire fontos a pénz?
Van a nővérem aki olyan mint te, próbált mindent be pótolni amit a szüleiktől nem kaptunk meg. Nem nagy dolgok, mert mi szinte semmit sem kaptunk tőlük, mert egy fizetésből -nyugdíjból neveltek fel minket (kései gyerekek vagyunk).
Szóval ő új ruhákat vett magának, mert addig csak használtakat kaptunk innen onnan, cipőt, mobilt, elutazott a Balatonra, fodrászhoz meg kozmetikushoz ment, moziba beült a kollégáival és a legfőbb, hogy elköltözött albérletbe (otthon nem volt melegvíz sem)
Én maradtam és túlóráztam, hétvégére plusz munkát vállaltam, nyelvet tanultam, segítettem otthon...
Én 32 vagyok van saját lakásom, igaz már lassan 10 éve megvan, de eddig albérlők laktak, hogy a hitelt könnyebb legyen fizetni, de idén már vissza tudttam fizetni és beköltözni, saját auto 4 éves, és egy kis spórolt pénz.
A nővérem 34 éves, van lakása de még legalább 15 év hitele is, auto szinten hiteles, de! minden évben külföldön nyaral, sok barátja van és szép ruhái....
Addig nyújtózkodj ameddig a takaród elér.
Ha neked belefér az olyan ruha ami tetszik, meg a többi amit felsoroltál, akkor csináld, nem baj. Akkor van a baj, ha a megélhetésed és esetleg a gyerekeid megélhetése megy rá hobbikra meg luxus kiadásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!