Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan lányokkal...

Hol lehet olyan lányokkal kommunikálni akik nem itélkeznek?

Figyelt kérdés
Szerintem ezért van ennyi sikertelen férfi mert nem hagynak felületet a nők, s eleve rossz értékrenddel vannak, úgy kéne hogy leülünk beszélgetünk nyugodtan, ő is ugyanúgy kérdez, elismeri a férfiben a hibákat, és nem önsajnálkozik, nem várja azt hogy Na mit tudsz adni nekem. Vagy nem az hogy Na én most 56000 érzelmi töltetű jelet sugárzok a férfi felé és vagy kezeli vagy nem és akkor át kell nézni rajta, elküldeni
2016. júl. 7. 17:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Oké rádirhatok ? :) vajon melyik levélnél fogod azt visszadobni hogy most mennem kell, ergo annyiba marad az egész ? Azokkal akikkel te beszéltél, azok is csak ezért nem mernek bele menni témákba mert nem tudják mikor adod be az unalmast
2016. júl. 7. 19:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Elmondhatom az életem felét érdekesen.. de arra is mi a válasz ? "Na az jó, :), értem, ahha," nincs meg a kölcsönös érdeklődés. Miért nincs meg ? mert beszéltek mellette 15 másik férfival és olvassátok a többi 50 levelet idegeskedve, egy olyan oldalon amin lehet hogy keresni valótok sincs.. csak itt bukik az egész
2016. júl. 7. 19:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor írj rám csezdmeg, azt kiderül.
2016. júl. 7. 20:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
A válaszaid alapján nem csodálom, hogy két levélváltás után otthagynak a nők
2016. júl. 7. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!