Kommunikálni, üzenni álmokon keresztül valakinek aki fontos számotokra? Mi a véleményetek?
Ha a véleményed a semmi , akkor miért is kommenteltél ? Én nem arra vagyok kíváncsi hogy van e vagy sem, mert erre tudom a választ :) Az okok érdekelnek .... vagy a lehetséges, mások által elképzelt okok :D
Elsőre azt mondanám, hogy nyilván szkeptikus vagy ... de akkor miért is írtál kommentet ? Egy szkeptikus ember ezt a kérdést nem is kommentelte volna ....
Lehet, inkább csalódott vagy ... lehet nem ebben, valami / valaki másban és ez a negatív érzelem úgy nyilvánul meg, hogy kényelmi szempontból megpróbálod elhitetni magaddal, hogy másoknak is ugyanolyan gondjai vannak mint neked ... sőt ha mások hagyják, még talán be is szervezed őket ?
Tényleg nem kötekedésnek szánom, de aki semmilyen transzcendensben sem képes hinni, az már nem is él ... csak vegetál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!