Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan hely ahol az emberek...

Van olyan hely ahol az emberek nem itélkeznek első ránézésre a másik felett?

Figyelt kérdés
ahol a képességeimet fejleszthetem, és még segitenek is
2016. máj. 10. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Iskolára gondolsz?Vagy felnőtt vagy már?

Fiú vagy?

2016. máj. 10. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, USA!

Magyarországon szerintem iskola nem nagyon van ilyen. Legfeljebb valami alapítványi fenntartású, nem állami, speciális tantervű.

Munkahely is biztosan van (nem sok), de hogy azt hogy lehet megtalálni, az jó kérdés.

2016. máj. 10. 09:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Inkább felnőtt. Sokszor észrevettem már magamon hogy csak amiatt nem megyek bele helyzetekbe, mert nem ismerem a határaimat, nem is akarok embereket megbántani, vagy h hülyének nézzenek. Na meg vannak hiányosságaim amiket gyerekkorba nem sikerült beépiteni, igy nemtudom melyik oldalam lenne az erősségem, amire lehetne épiteni
2016. máj. 10. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs. Legkevésbé az ezoterikus iskolákban van ilyen, de ott is csak sokan hiszik magukról, hogy ők nem..

Tanulni viszont sokat tanulhatsz önmagadról is közöttük, illetve önismerettel foglalkozó előadásokon, tanfolyamokon. Bagdi Emőke, agykontroll, családállítás, szemléletváltás, írás elemzés, Alexander technika. Ezek már mind elfogadott, a pszichológiába is beépült dolgok, nem a világtól elvont szellemidézések. Keresgess rájuk neten. Általában pszichológiát, viselkedéstant érdemes olvasgatni. Könyvtár, könyvesbolt, net. Nem tudom, milyen képességeid vannak, de ha ebben az irányban elindult szinte biztos találsz magadnak való dolgokat.

2016. máj. 10. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem mire gondolsz pontosan. Az emberek mindenképpen ítélkeznek valamilyen szinten az első másodpercekben, ahogyan meglátnak valakit, ez van, mindenki ilyen, csak sokan nem vallják be. Természetesen tehetsz azért, hogy minél vonzóbb képet adj magadról, mind viselkedésben, mind külsőségekben. A képességeidet fejlesztheted valamilyen felnőttképzésben, a felnőttek általában már tudják mi érdekli őket. De jó lenne tudni, hogy milyen képességekre gondolsz.
2016. máj. 10. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:

# 2

USA? Ahol előbb lőnek, aztán kérdeznek ha fekete vagy? Kérlek folytasd még a viccelődést:D

2016. máj. 10. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:

6: Jártál már ott? Vagy csak a filmekből ismered?

Én dolgoztam ott.

Ott tényleg elismerik, akármilyen kis dolgot is teszel. Nem azt nézik, hogy mit nem tudsz, hanem, hogy mit tudsz.

És ezt jelzik is. Megdicsérnek.

2016. máj. 10. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
6: Egyébként volt afroamerikai munkatársam is, több is, nem lőttek rájuk :D Akire lőnek, annak oka van.
2016. máj. 10. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!