Hol lehet olyan lányokkal kommunikálni akik nem itélkeznek?
Figyelt kérdés
Szerintem ezért van ennyi sikertelen férfi mert nem hagynak felületet a nők, s eleve rossz értékrenddel vannak, úgy kéne hogy leülünk beszélgetünk nyugodtan, ő is ugyanúgy kérdez, elismeri a férfiben a hibákat, és nem önsajnálkozik, nem várja azt hogy Na mit tudsz adni nekem. Vagy nem az hogy Na én most 56000 érzelmi töltetű jelet sugárzok a férfi felé és vagy kezeli vagy nem és akkor át kell nézni rajta, elküldeni2016. júl. 7. 17:23
1/24 anonim válasza:
Elég egyoldalú a megközelítésed, már az első mondatban a nőket hibáztatod. Pedig a nőknek és mindenkinek még a férfiaknak is joga van eldönteni kivel akar beszélni.
És ahhoz képest ami a kérdésed címe, semmi köze a leírtakhoz. Gondolom rosszul esik hogy nem kíváncsiak rád a nők de ezért ne máson verd le a port...
2/24 anonim válasza:
A kérdésedben az ítélkezést kifogásolod,míg a leírásban a férfiak sikertelenségéért a nők rossz értékrendjét okolod úgy általánosságban,nem érzel ebben egy egészen kis hibát? Biztos vagy benne,hogy minden nő elcseszett és nem véletlenül benned van valami hiba?
3/24 A kérdező kommentje:
Hát nem csak úgy beszélek, ezt tapasztalom, Neten, élőben
2016. júl. 7. 17:37
4/24 A kérdező kommentje:
Na már megy az átforgatás :D nem ezt akartam közölni ezzel hogy mindennő elcseszett
2016. júl. 7. 17:38
5/24 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak...Mi az hogy ezért van annyi sikertelen férfi?Senki nem tehet róla ha ha neked nem jön össze.
6/24 A kérdező kommentje:
Miért, szerintetek csak úgy poénból jön fel ide az oldalra ennyi síránkozó férfi ugyanazzal a problémával, hogy leépitik a nők, sorra küldik el őket ? Szerintetek csak viccből, unalomból írják le ezeket ?
2016. júl. 7. 17:39
7/24 anonim válasza:
Még mindig az introvertált lányon vergődsz?
8/24 anonim válasza:
Akkor visszakérdeznék:szerinted a férfi népesség másik,igen túlnyomó része,aki nem itt sír,annak mi lehet a titka? Nem nőkkel kezdenek,hanem mind homokos vagy mi az elméleted? Nehogy már a női nem legyen a hibás,mert nem kellesz senkinek... Ezt úgy hívják:savanyú a szőlő.
9/24 A kérdező kommentje:
Najó, akkor le írom érthetőbben a kérdést, Hol lehet beszélni olyan lányokkal akik nem elsőre a külsőség által itélkezik ? Nem vagyok ronda meg semmi ilyen, csupán csak ezt vettem észre, a kérdés lényege az lenne, hol lehetne gyakorolni, fejlődni kommunikációban nőkkel, anélkül hogy általánosításból elküldene már az első 5 perc után, mert nem vagyok olyan mint mondjuk ő
2016. júl. 7. 17:51
10/24 anonim válasza:
1. Ne úgy gondolj rá, hogy "úristen, egy nővel beszélgetek!". Ő is egy ember, nem kell semmiben máshogy bánni vele.
2. Fogadd el, ha akármi miatt nem vagy vonzó számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!