Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan lányokkal...

Hol lehet olyan lányokkal kommunikálni akik nem itélkeznek?

Figyelt kérdés
Szerintem ezért van ennyi sikertelen férfi mert nem hagynak felületet a nők, s eleve rossz értékrenddel vannak, úgy kéne hogy leülünk beszélgetünk nyugodtan, ő is ugyanúgy kérdez, elismeri a férfiben a hibákat, és nem önsajnálkozik, nem várja azt hogy Na mit tudsz adni nekem. Vagy nem az hogy Na én most 56000 érzelmi töltetű jelet sugárzok a férfi felé és vagy kezeli vagy nem és akkor át kell nézni rajta, elküldeni
2016. júl. 7. 17:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
70%-os, te meg mindig más élete után nyomozól, mint hogy a sajátodéval foglalkoznál ?
2016. júl. 7. 17:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Miért nyomoznék?
2016. júl. 7. 18:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha egy normális ember vagy és nem olyan a személyiséged mint egy dunaparti kavicsé, akkor nem ítélkeznek. Érdekes módon én csak nagyon ritkán éreztem ilyet, pedig rengeteget ismerkedtem itt. 200-nál jóval több csajjal beszélgettem ezen az oldalon. Ne a nőket okold, inkább próbálj fejlődni, hogy a nők ne rögtön a hibáidát vegyék észre.
2016. júl. 7. 18:56
 14/24 A kérdező kommentje:

Hát de ez az utolsó ? ez a kérdésem lényege. Hogy fejlődjek ha elítélnek ?

Most ez olyan dolog, hogy legyen Munkád, ha nincs tapasztalatod, és hogy legyen tapasztalatod ha még nem dolgoztál ?

2016. júl. 7. 18:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Mit mondtak konkrétan, amivel elítéltek?
2016. júl. 7. 19:02
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát az ilyet se mondják, mert h nem akarnak megbántani senkit. Egyszerűen csak tovább állnak. s a tipikus eset, volt már hogy kérdeztem, de nem válaszolt rá, vagy terelt, hárított.. Tehát egyértelmű jeleket se mondanak
2016. júl. 7. 19:08
 17/24 A kérdező kommentje:
Az nálluk már egy bevett szokás és általánosítva mondom, hogy már el se mondják. ha nem teteszik valami nekik akkor szó nélkül tovább mennek, ugyanis sajnálják az idejüket meg nem akarnak magyarázkodni. És akkor így tanúljon az ember.. Most én nem fogok könyörögni egy nőnél sem térden kúszva hogy mondja el
2016. júl. 7. 19:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Most akkor mi a problémád? Minden csajnak te akarsz lenni a tökéletes? Ez nem így működik. Gondolom te sem állsz le egy olyan nővel, aki nem szimpatikus. Minden beszélgetésből tudsz levonni következtetéseket amit legközelebb majd hasznosíthatsz.

Az meg nem ítélkezés, ha lelép. Egyszerűen csak nem érdekled. Az elején van ilyen, aztán majd egyre kevesebb. Nem kell ezen kiakadni, keresni kell mást és kész.

2016. júl. 7. 19:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy mondja el, őszintén, NEM FOGSZ MEGHARAGUDNI (ez fontos!), de szeretnél változtatni.

Egyébként az sem biztos, hogy változtatnod kell. Valaki szeretni fog önmagadért. Ha valaki nem hajlandó veled kommunikálni, annak tényleg ne könyörögj. Ez elég egyértelmű.

De ha valaki introvertált, az ilyen. Nem szeret magyarázkodni.

2016. júl. 7. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:

És az nem lehetséges kedves kérdező, hogy te azért nem tudsz hatékonyan beszélgetni lányokkal (vagy akár fiúkkal ez most mindegy), mert egyszerűen nem tudsz olyanról beszélni, ami őket esetleg érdekelheti?

Tehát oké, hogy itt szidod a lányokat, hogy miattuk van globális felmelegedés meg hasonlók, de ha már valakikben hibát keresel, akkor magadba sem ártana nézned.

Én, ezen az oldalon sok ilyet tapasztaltam már. Rámírt xy, hogy beszélgessünk. Oké, beszélgessünk. Miről, kérdem én. Ilyenkor 95%-os valószínűséggel (a fennmaradó 5%-ban a szexuális életedre kíváncsiak) a pasik a következő válaszokat adják, sorolom:

- mond meg te.

- Bármiről.

- Akármiről

- Kezd te, és arról beszélgetünk

Ez egy lószr. Így nem lehet beszélgetést kezdeményezni, tehát ha te valakivel valahol, akár ezen az oldalon, akár másutt felveszed a kapcsolatot, akkor legalább valami halvány lila gőzöd legyen arról, hogy mit akarnál mondani. Vagy ha nincs, akkor legyél baromi jó az improvizálásban.

Tehát elintézheted azzal, hogy bezzeg a világ rossz és én vagyok a jó, de ez csak egy hami illúzió, ami mögé könnyű bebújni és a sikertelenséget magyarázni vele. Tessék, ezt szeretted volna kérdező, igyekeztem nem finomkodni. Ha megbántottalak, hát lelked rajta.

24/l

2016. júl. 7. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!