Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek ki ebből az...

Hogyan lépjek ki ebből az állapotból, hogy nem tudok kommunikálni?

Figyelt kérdés
Pl vannak jó fej munkatársaim, amikor csak köztük vagyok jobb kedvem lesz. De itt megrekedek, ha kérdeznek valamit azzal még rendben vagyok, válaszolok bár sokszor már ettől zavarban vagyok (úgy érzem csak hülyeséget fogok mondani, vagy, hogy unalmasak a válaszaim), de magam beszélgetést indítani nehezeben tudok. Szóval élvezem a jelenlétüket, de bekapcsolódni, aktívan részt venni a közösségben nem. Ezen hogy változtassak?
2014. jan. 12. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, idővel majd javul. De ha szükségét érzed, jelentkezz egy pszichotréningre.
2014. jan. 12. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Tartasz az emberektől, nem? - Ez már elég kiváltó ok ahhoz, hogy így viselkedj.

Előbb el kell fogadnod magad, és egyenlő félként tekinteni a társaidra. Te alárendeled magad a többieknek. Ne tedd!

A probléma forrását akkor szüntetheted meg, ha tudod, mi a gyökere. Szerintem ez, így látatlanba legalábbis úgy látom. Tehát ott a lehetőség.

2014. jan. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!