Ilyen helyzetben mit lehetne tenni? Nagyon kétségbeesettek vagyunk.
Figyelt kérdés
A barátnőm 16 éves lesz, én most vagyok 27. (Kérlek pedofilozzatok, de előrebocsátom hogy már nem lep meg...) Az a helyzet, hogy egy olyan családban él, ahol a szülei nap, mint nap bántalmazzák, tiltanak minket egymástól. Volt, hogy sötét szobába zárták minden élelem nélkül, csak azért, mert velem szeretett volna lenni. Állandóan tele van sérülésekkel, nagyon kegyetlenek szegénnyel. Az apja engem ki akart rúgatni a munkahelyemről, sőt hazatoloncoltatni.
Mindenféleképpen szeretném megszöktetni őt, mivel a gyámügyhöz nem fordulhatok. Akkor őt intézetbe zárnák, amit egyikünk se viselne el. Külföldre kéne vinnem anélkül, hogy elkapnának.
Ez hogyan lehetséges? Milyen módszerrel? Bármilyen képtelen is az ötlet, most szívesen veszem.
#külföld #erőszak #verés #menekülés #családon belüli erőszak #papír #rablás #szökés #hamis #bujkálás
2016. júl. 2. 22:32
51/53 anonim válasza:
Egyre szarabbak mostanában a kamukérdések :(
52/53 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, nagyon köszönöm a hasznos választ. Tényleg segített.
2016. júl. 4. 09:37
53/53 anonim válasza:
kulfoldrol is hazatoloncol a papa relax . ha miattad buntetik akkor minimum hogy leakadsz rola amig nagykoru nem lesz es el tud jonni otthonrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!