Ilyen helyzetben mit lehetne tenni? Nagyon kétségbeesettek vagyunk.
A barátnőm 16 éves lesz, én most vagyok 27. (Kérlek pedofilozzatok, de előrebocsátom hogy már nem lep meg...) Az a helyzet, hogy egy olyan családban él, ahol a szülei nap, mint nap bántalmazzák, tiltanak minket egymástól. Volt, hogy sötét szobába zárták minden élelem nélkül, csak azért, mert velem szeretett volna lenni. Állandóan tele van sérülésekkel, nagyon kegyetlenek szegénnyel. Az apja engem ki akart rúgatni a munkahelyemről, sőt hazatoloncoltatni.
Mindenféleképpen szeretném megszöktetni őt, mivel a gyámügyhöz nem fordulhatok. Akkor őt intézetbe zárnák, amit egyikünk se viselne el. Külföldre kéne vinnem anélkül, hogy elkapnának.
Ez hogyan lehetséges? Milyen módszerrel? Bármilyen képtelen is az ötlet, most szívesen veszem.
Jó a sztori. Köszönd meg h nem kapsz értelmes választ, pedig itt mindenkinek napi rutinja van ebben: pl én is egy 27 éves csávó vagyok 16 éves barátnővel, félig török vagyok és ki akarom szöktetni a csajomat mert verik. Az a baj h nagyon egyoldalú a sztori. Lehet h a szülők tényleg gázok de azért én sem támogatnám azt h a 16 éves lányomat kupakolja egy 27 éves külföldi pasas.
Ha lehet hinni a médiának (amit kétlek) akkor törökország most szép hely, sok a tűzijáték a tömegbe. De valahol bennünk is ott van a török vér, ugye 150 évig itt voltak csakcsak kellett szaporodni az itteniekkel is. :)
Boci Boci tarka, se füle se farka..
A sztorid meg bééééna
Menj innen te marhaa
Figyelj ha elszöktök, az a baj, hogy 1) a szülők belebetegednek abba, hogy eltűnt a gyerek, akármennyire is kegyetlenek, de belefognak! Valamilyen módon (pld. "Anyu, jól vagyok, úgy döntöttem elmegyek innét, mert nem bírom tovább..." üzenetet) hagyjatok 2) Hogyha kiviszed, akkor gyanakodni fognak rátok és ha elég elszántak (mert az ilyen fajta szülő elég elszánt) keresést fog kiadni irántad, mert nyilván felfog tűnni, hogy te sem vagy sehol. Ha pedig elkapnak, akkor bíróság, és lehet, hogy az életedet cseszed el. Szóval, akármit mond is a rendőr barátod, de benne van a pakliban, főleg úgy, hogy ha ismerik a mostani országodat.
Én várnék még egy évet, amíg 17 nem lesz, és akkor nagykorúvá tenném. Addig viszont a szüleivel próbálnám tisztelettel, udvarias hangnemben megbeszélni, hogy bármennyire is kamaszodik a lányuk, a bántalmazás nagyon súlyos dolog, és komoly lelki problémákat okozhat neki. Akár azt is mondhatnád, hogy téged is bántottak kicsiként, és mára egyáltalán nem beszélsz a szüleiddel, mivel akkora nyomot hagyott benned ez. Enyhíteni muszáj egy kissé a helyzetet, ha megoldani nem is lehet. Ha ez se jön be, akkor arra az 1-2 évre kollégiumba kéne mennie a lánynak, hidd el ha lány kitart emelet akkor összejöhet. Lehet, hogy nem laknátok együtt, de egyenlőre szerintem a fő cél neki, hogy túlélje ezt a kis időt. Szerintem te is ennek tekintsd.
Vagy (ez csak elméleti dolog, szóval nézz utána, hogy egyáltalán lehetséges-e), de a gyámügyöt arra kérném, hogy engedélyezzék az áthelyezést, a lány beleegyezésével. 14 éves kor után azt hiszem ellehet dönteni, hogy melyik szülőnél lehet élni, ha sikerülne a nagykorúsítás akkor szerintem pedig nem is lenne kérdés.
A másik megoldás (ami elég rizikós), hogy a lány azt mondja, hogy szakított veled. Kell egy barátnő akinél "ott aludhat" 2-3 hetente, miközben falaz nektek, rövid séták stb... Mondja azt a lányt, hogy "tudom, hogy szakítottam vele, de tudom, hogy hibát követtem el..." ha azt játsza el, hogy borzasztó állapotban van, és olyanokat mond állandóan, hogy "ha megengednétek, akkor talán helyre hozhatom még a kapcsolatunkat..." "csak ne tiltsatok el ennyiszer kérlek...nem aludnék ott nála, nem laknék vele, csak, hagyj legyek néhány órát vele..." és, hogy ha van bennük pici együttérzés összejöhet a dolog. Azért "ál öngyilkossági" kísérlet nem kell, de ha az egyik barátnőt beavatnák és megkérnék, hogy amikor átjön hozzájuk akkor a szülőknek mondjon olyanokat, hogy "borzasztó állapotban van...", "pszichológushoz kéne vinni, mert ha a szakítás végleges, akkor lehet, hogy nagyobb bajok is lehetnek" megy, hogy "annyira látszott rajta, hogy szereti a fiút, és a fiú is a lányt" stb. De ehhez türelem is kell, és jó nagy adag színészi képesség.
Másnak is volt nehéz gyerekkora (elhiheted) -a külföldi elszöktetés kicsit túlzás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!