Van valakihasonló helyzetben?
Ne nagyon foglalkozz vele. Irigykednek mert ilyen snassz eletuk van, hogy masok eleteben vajkalnak.
Egyszeruen csak hagyd figyelmen kivul oket.
Esküszöm, nehéz sajnálnom téged.
Ez még az érem jobbik oldala, mert ha tényleg akarsz változtatni, van rá lehetőséged. Az nem tudom miért gáz, ha turiban vásárolsz, attól még nézhetsz ki jól, ha van ízlésed. A telefont is leszarják az emberek, legalább is nekem van egy ismerősöm, róla is lesül, hogy tehetősebb, mégis szar telefonja van.
Abban meg semmi gáz nincs, hogy gazdagok a szüleid, inkább örülj neki, sokkal több lehetőséggel indulsz, mint a többiek.
Az élet ilyen, lesznek még szarabb dolgok is benne.
Én a másik oldalról jelentkezem. Én mindig úgy próbáltam kinézni, hogy tehetősebbnek látszódjak, miközben a szüleim néha azt se tudták mit kapjanak össze a hónap végére. Aztán meg a sok vita a pénzen. A barátaim elhagytak, amikor megtudták. Szóval tényleg örülj a helyzetednek, ne pedig szégyelld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!