Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mi a fenét...

Ilyen helyzetben mi a fenét lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy éve érettségiztem, utolsó évben új tanárt kapott az osztályom. Semmi nem volt közöttünk a tanárral, még csak egy filmbe illő lopott pillantás sem. Ugyan úgy viselkedtünk egymással, mint mindenki. Lement az érettségi, eltelt a nyár. Ősszel külön órákra jártam az említett tanárhoz, hogy felkészítsen emelt szintű nyelvvizsgára.

A vizsga sikerült. Nem is beszéltem utána többet a tanárommal.

Volt barátommal szakítottam novemberben, januárban felhívott a volt tanárom. Randizni kezdtünk. Úgymond hivatalosan jó egy hónapja vagyunk együtt.

Amíg tartott az iskola, minden diák és tanár a jelenlegi páromat szidta. Párom kezelte a helyzetet, elég jól, de utolsó héten teljesen kiakadt. Egy kiscsaj, exem mostani barátnője (17 éves) facebookra kiírta, hogy én milyen qrva vagyok és hogy a párom meg egy pedofil gci.

Ez szépen terjedt az iskolában. Megtettük a feljelentést a lány ellen, mivel neveket is kiírt.

Lement a tanév, most nyugis a páromnak. Örültünk is ennek az időszaknak.

Erre találkoztam a boltban exemmel és a barátnőjével, hangosan elröhögték magukat és leqrváztak. Nyilván nem hagytam szó nélkül, elküldtem őket a fenébe.

Tegnap este valaki verte az ajtót nálunk, anya kiment, exem volt. Mondta neki, hogy nem vagyok otthon. Erre lejött páromhoz (ahol én is voltam) és elkezdett kiabálni, hogy azonnal menjek ki mert megtép és hogy minősíthetetlenül beszélt, ordított. Kimentem, majdnem nekem esett, mert én megbántottam a boltban az ő barátnőjét.

Baromira kezd elegünk lenni. Menjünk rendőrségre egy idióta srác és egy tini kislány miatt? Vagy játszunk, mintha nem is történne semmi? Ez a két nemnormális ennyivel biztos nem hagyja abba...

Párom új iskolában/új városban kezdi a következő tanévet.

21/L

2016. jún. 20. 15:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Utólag visszaolvasva jó nagy összevisszaságot sikerült alkotnom. Remélem azért érthető, hogy mi a kérdésem.
2016. jún. 20. 15:21
 2/4 anonim válasza:
Mire a végére értem,elfelejtettem az elejét:D de vágom amugy..szerintem próbáld meg leszarni..előbb-utóbb abbahagyja,ha észreveszi,hogy nem érdekled:)
2016. jún. 20. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha nagyon reménytelen a helyzet, akkor próbálj meg szerintem távoltartási végzést kérni ellenük.

Amúgy meg 21 évesen ne mondd már, hogy nincsenek ötleteid és a párodnak sincsenek ötletei. :) Én biztos, hogy nem hagynám, hogy valaki így viselkedjen a barátnőmmel. Ha nekem lenne dolgom két ilyen idiótával, akkor tuti, hogy megbánnák minden tettüket, mert tönkre tenném őket.

2016. jún. 20. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Vannak ötleteim, de nem biztos, hogy helytállóak.

Én menni akartam a rendőrségre, de párom még nem. Szerinte ez le fog csitulni, de én ismerem az exem és a jelenlegi barátnőjét is.

Lesüllyedni az ők szintjükre nem fogunk.

Tényleg nehezen felfogható a szövegem, bocsánat :D

2016. jún. 20. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!