Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni ebben a...

Racska1974 kérdése:

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A fönököm már évek óta nyír, mióta a cégnél rendszeresített "titkos" véleményfelmérésben leírtam, hogy miben kellene fejlődnie.

Ahogy szokott lenni, mindig akadnak emberek akik vélt vagy valós juttatások érdekében segítenek a főnöknek elvégezni a piszkos munkát.

Az egyik ilyen segnyaló végigjárta a csoportot ambiben dolgozom, hogy ki segít a főnöknek engem kinyírni. Természetesen egy ilyen felszólításnak egy kollega sem tud ellenállni, nehogy az én sorsomra jusson.

Végül azzal az indokkal, hogy nem értek a munkámhoz, és mindenki utál, kitettek a csoportból.

Valóban nincs értelme egy ilyen csoportban maradni, de a cégen belül nem tudok máshová átmenni, mert az első kérdés, hogy miért váltok.

Én arra gondoltam, hogy írják le, hogy ki miért utál, hogy legalább én is meg tudjam magam védeni mert akkor legalább nekik is valós indokokat kellene keresni, és kilógna a ló lába, hogy itt nem az én munkámmal van baj.

Mit lehetne / érdemes ebben a helyzetben tenni?

2016. jún. 15. 07:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Munkahelyet kell váltani.
2016. jún. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!