Mit lehet tenni ebben a cikis helyzetben?
Semmit nem kell tenni és senkinek nincs is semmi köze hozzá.
Én csak abba szoktam beleszólni mikor szegények, gyereket vállalnak. Na sztem ez a ciki, nem más.
Tudok fogalmazni, igen. Szotarprogram van a gépen, néha ugy gondolja, jobban tudja mit akarok írni, mint en. Tehat helyesen: Eloszor is mindenkinek a sajat gyereke a legszebb. Masodszor pedig ritka bunko es érzéketlen ember az, aki egy gyerekrol igy beszel, mint te es a kedves ismeroseid.
Elso voltam.
5:
Amit leírtam azok tények, ha kövér a gyerek, nem mondhatom, hogy nem az. És sajnos az is tény, hogy bandzsal. Ezen mit nem lehet érteni. És ezen mi a bunkóság? Bunkóság az lenne, ha akkor állítanám ezt amikor nem igaz, nem gondolod?
Persze, mindenkinek a saját gyereke a legszebb, az nem vitás. Na de szépségversenyre ilyen paraméterekkel?
Mondjuk nekem tök mindegy, ha közröhej tárgyát csinálnak magukból.
Mert talán értően el kellene olvasni a kérdésemet, de látom, hogy te csak kötekedni tudsz!
Mindenki nekem szól, az ismerősi körben, hogy szóljak nekik, valahogy tapintatosan, mert vagyok velük olyan viszonyban! És már kezdem unni a témát, mert van jobb dolgom is!
Kötekedés az megy, de látom a szövegértelmezés nem nagyon! Tudom arra nincs szótár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!