Mit lehet ilyen helyzetben tenni, hogy mindenki elégedett legyen?
Ha komoly terveitek vannak, akkor szerintem menj. Ha csak amolyan szórakozás jellegű, akkor a családodra koncentrálj.
Bár nem igazán értem, miféle kapcsolat az, ahol 2 hónapig nincs kontaktus a felek között.
Olyan nincs, hogy minedeki elégedett legyen. Mindig van és lesz legalább egy ünneprontó. Ha az otthoni karácsonyok nem alakultak valami szépen az elmúlt években, akkor most lesz lesznek jobbak, ne is reménykedj. A szüleid csak azért akarják, hogy otthon legyél, hogy elszakítsanak a párodtól és hazarántsanak a - bizony rossz - fészekbe.
Én a helyedben egy másodpercig sem agyalnék azon, hogy mit tegyek. Húznék a reptérre!
Nem, nem önzőség kilépni a fészekből - pláne egy rossz fészekből - hanem ez a normalitás, az Élet része. Felnőttél. A felnőtt kisfecskét már a szülei is kidobják a fészekből. De elég, ha a Bibliát alapszinten ismered: "elhagyja apját-anyját és követi a férjét..."
Ne másokkal foglalkozz, főleg ne azokkal, akik nemigen törődtek veled, akik az elmúlt években sok-sok rossz karácsonyt szereztek neked - csakis magaddal és a pároddal. És csak utána azokkal, akik viszontszeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!