Hogyan tanuljak meg kedves, boldog, elégedett lenni az életemmel ha nyomaszt a múltam? 25/N
Szia!
Ugyan ez voltam, mint Te. Sőt, nekem párkapcsolatom 21 éves koromban volt életem eslő barátja, lassan négy éve vagyunk együtt.
Nos, nekem volt egy kisebb idegösszeomlásom 20 évesen. Pszichológushoz kerültem, gondolom rendben, belemegyek. Egy évébe került a dokinak, de összekapart, és utána jött a párom :)
Azt nem mondom, hogy teljesen sikerült megváltoztatnia, de elindított egy úton, ami nem könnyű, de most már látom az élet szép oldalát. Persze az is segített, hogy miután megismerkedtem a párommal, hamar leléptem otthonról.
A dohányzásról való leszokást kösd össze sporttal. Járulj hozzá az egészségedhez először fizikai szinten, ahhoz hogy javulj lelki szinten is.
Itt kell elkezdened az egészet. Ne büntesd hanem jutalmazd magad.
Ha valaki rosszindulatú veled, nem veled van a baj, hanem azzal aki bánt téged. Ne add fel, és ha valamire elhatározod magad azt ne csak próbáld, hanem tedd is. Képes vagy rá, ne fogd vissza magad belső negatív gondolatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!