Elégedett vagy a sorsoddal? Boldog vagy?
Igen boldog vagyok és mondhatni elégedett. De vannak álmaim, céljaim, melyeket még el kell érnem...ezért nem lehetek teljesen elégedett...
Van egy egyetemem, mesterizek, van párom már 6 éve, eljegyzésre készülünk, van egy csodaszép fekete labradorunk. Ellenben nincs munkám a szakmámban, albérletben lakunk, most is éppen versenyvizsgára készülök, hátha sikerül valami...
Ha változtatni lehetne, bármennyire is szeretem a szakmámat, nem végeznék pszichológiát...
Nagyon nem forgatnék vissza semmit:)
23-L
Hogy őszinte legyek nem teljesen így tervezte az életem, de végül is elvagyok. Boldognak boldog vagyok mert van egy gyönyörű szép, kedves mosolygós barátnőm, aki nagyon kiéleződött személyiség mindenhez ért szinte, ért a villanyszereléshez, ért a csempézéshez, ért az autószereléshez, gyakorlatilag azon a szinten van mint én.
Van egy családi házunk igaz hogy nem teljesen a miénk mert még az apámé de már tervezzük az átíratást, annyi hogy cserébe nekünk kell rendbe rakni, de apránként csinálva a dolgokat simán helyretudjuk hozni.
Én egyszerű autószerelő vagyok, igaz hogy nem ezt terveztem mert a számítógépek jobban érdekelnek de autószerelőkből több kellett. Igaz jó munkahelyem van, jó társaság, kedves normális főnök, gyakorlatilag minden jó.
A barátnőm is nagyon elvan igaz hogy sokat kell dolgoznia meg 12 órázik de annyiból tetszik neki hogy többet lehet itthon és hétvégén csak 8 óráznia kell.
Azt hiszem, végeredményben elégedett vagyok. Volt pár nehéz időszak az életemben, amit máshogy csinálnék.
Pl nem mennék ahhoz a dokihoz, aki rossz gyógyszereket adott, vagy nem költöznék közel az anyósomhoz.
De azóta kijavítottam ezeket a hibákat. Most már boldog vagyok.
Van néhány dolog, amit másképp csinálnék, de összességében boldog vagyok
Van párom, két gyönyörû, egészséges gyerekem, igaz barátaim. A legfontosabb dolgok megvannak.
A mai eszemmel úgy alakítanám+ hogy az otthon és az anyagi biztonság is meglegyen! :)
Lehetne jobb sorsom is úgy gondolom. Viszont az a véleményemm, hogy ha újra kéne élnem az életem akkor is majdnem ugyanígy, ugyanezekkel a döntésekkel lépkednék előre.
/a dolgok amik miatt viszonylag elégedetlen vagyok ill. voltam az életem során az nem teljesen miattam volt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!