Ilyen helyzetben mit lehetne tenni? Nagyon kétségbeesettek vagyunk.
A barátnőm 16 éves lesz, én most vagyok 27. (Kérlek pedofilozzatok, de előrebocsátom hogy már nem lep meg...) Az a helyzet, hogy egy olyan családban él, ahol a szülei nap, mint nap bántalmazzák, tiltanak minket egymástól. Volt, hogy sötét szobába zárták minden élelem nélkül, csak azért, mert velem szeretett volna lenni. Állandóan tele van sérülésekkel, nagyon kegyetlenek szegénnyel. Az apja engem ki akart rúgatni a munkahelyemről, sőt hazatoloncoltatni.
Mindenféleképpen szeretném megszöktetni őt, mivel a gyámügyhöz nem fordulhatok. Akkor őt intézetbe zárnák, amit egyikünk se viselne el. Külföldre kéne vinnem anélkül, hogy elkapnának.
Ez hogyan lehetséges? Milyen módszerrel? Bármilyen képtelen is az ötlet, most szívesen veszem.
# 19
Akkor én megmondom mi a valóság: valóban nincs kapacitás minden gyerek után rohangálni, aki fél napra világgá megy. Akit viszont komolyan keresnek, azt általában meg is találják. Vagy tényleg a föld nyelte el.
Viszont te még megvédeni sem vagy képes és itt kérsz tanácsot mi is lenne a megoldás. Akárhogy is nézem, nem tűnsz egy talpraesett embernek, akinek messzire a keze és meg tudna óvni, eltudna tartani egy 16 éves lányt. Hogyan is tudnád, ha a saját szüleitől sem tudod megvédeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!