Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mit lehetne...

Ilyen helyzetben mit lehetne tenni? Nagyon kétségbeesettek vagyunk.

Figyelt kérdés

A barátnőm 16 éves lesz, én most vagyok 27. (Kérlek pedofilozzatok, de előrebocsátom hogy már nem lep meg...) Az a helyzet, hogy egy olyan családban él, ahol a szülei nap, mint nap bántalmazzák, tiltanak minket egymástól. Volt, hogy sötét szobába zárták minden élelem nélkül, csak azért, mert velem szeretett volna lenni. Állandóan tele van sérülésekkel, nagyon kegyetlenek szegénnyel. Az apja engem ki akart rúgatni a munkahelyemről, sőt hazatoloncoltatni.

Mindenféleképpen szeretném megszöktetni őt, mivel a gyámügyhöz nem fordulhatok. Akkor őt intézetbe zárnák, amit egyikünk se viselne el. Külföldre kéne vinnem anélkül, hogy elkapnának.

Ez hogyan lehetséges? Milyen módszerrel? Bármilyen képtelen is az ötlet, most szívesen veszem.

2016. júl. 2. 22:32
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Ezt magyarázd meg kérlek.

2016. júl. 2. 22:49
 12/53 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2016. júl. 2. 22:51
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem gond, ha elfogató parancsot adnak ki rád, őt pedig haza viszik. Szerinted tényleg nem találnák meg téged és rajtad keresztül őt villám gyorsan? Fura gondolkodás módod van, kicsit mintha álom világban élnél.
2016. júl. 2. 22:52
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorú azt hiszem csak szülői engedéllyel lépheti át a határt. A nagykorúsítás pedig régebben házassághoz volt kötve, de ezzel sem kapta meg az illető az összes jogot, amit a 18 felettiek birtokolhatnak. De ezt szülői megkérdezés mellett hagyta jóvá a gyámügy. Ha ez nem változott, mindenhogy bukta a dolog, mert ha így viszed ki, az valószínű már bűncselekmény kategória.
2016. júl. 2. 22:53
 15/53 A kérdező kommentje:
Egyrészt engem nem találnak meg, őt pedig végképp. Ez nem egy uniós ország, itt a dolgok máshogy mennek. Alvilági szinten meg pláne.
2016. júl. 2. 22:54
 16/53 A kérdező kommentje:
Hamis papírokkal viszont kimehetne.
2016. júl. 2. 22:55
 17/53 A kérdező kommentje:
Azt a részét én megoldanám
2016. júl. 2. 22:55
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

# 15

Miért, ki vagy te, hogy nem lehet megtalálni? Valami bűvész?:D

2016. júl. 2. 22:57
 19/53 A kérdező kommentje:

Nyilván nem...Bár néha jól jönne.

De erről így nem igazán szeretnék beszélni, ne haragudj. Csak például rendőr ismerőseimtől (fedett tiszt az egyik spec.) tudom, hogy ha csak itt Magyarországon, Miskolcról Debrecenbe levisznek egy gyereket, az 90%-os eséllyel sosem kerül elő. Annyi az eltűnt személy, hogy nincs kellő kapacitás a megtalálásukra. Főként ha még jártas is vagy az ilyen dolgokban. Az én hazámban pedig minden egyszerűbb.

2016. júl. 2. 23:02
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Öhm Én most egy béna humorfesztiválba csöppentem bele?
2016. júl. 2. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!