Régóta foglalkoztat az a kérdés, hogy bizonyos korosztályok hogyan állnak hozzá a mai világban a családalapításhoz?
- Feltétlenül úgy érzik, hogy az életük csak egy gyerekkel lehet teljes?
- Mi a legmagasabb végzettsége? Rendelkezik -e vallási háttérrel, amit intenzíven gyakorol is?
- Mi a neme és kora?
Mindenképpen szeretnék gyereket, akár többet is, szerintem ez az én sorsom, a létem oka. Életet adni egy személynek, aki az én gyermekem! :) Hihetetlen érzés lehet. Persze máskor meg úgy érzem, soha nem leszek képes a szülésre, mert nagyon fájdalmas, én pedig pár egy darázscsípéstől elkezdek pityeregni. Próbálok ezen változtatni, de nehéz. :(
Vallásos vagyok, római katolikus keresztény. Még nem bérmálkoztam, de tervezem. Ezen kívül 15 éves lány vagyok, most megyek tizedikbe, így a gimnáziumi kilencedik osztály jelenleg "a legmagasabb végzettségem".
És te, kérdező? :) Hogy érzed, szeretnél gyermeket?
-Szeretnék 2 gyereket, de nem biztos, hogy lehet vagy, hogy egyszerű lesz mert a családban sok női tagnak problémát okozott a gyerek vállalás. Kérdeztem a szüleimet erről és azt mondták nem valószínű, de én tartok tőle.
- 8 általánosom van még csak meg, de az állatorvosi végzetség a cél.
-Meg vagyok keresztelve és a szüleim hívők. Sokáig én is jártam templomba, de rájöttem, hogy nem hiszek Istenben. Szüleim nem képesek elfogadni, de már nem sokat tudnak tenni.
-15/l
-Nem, nem tervezek gyereket.
-Érettségi, jelenleg folyamatban van az egyetem
-Ateista vagyok
30/N
- 3 gyerekem van, kirepülőfélben.:-) Az életem akkor is teljes lesz, ha végleg elhagyják a szülői házat, szeretem a munkám, vannak hobbijaim, baráti köröm, terveim, céljaim, nem csak értük és általuk élek, de boldog vagyok, hogy ők vannak.
- Egyetem, nem vagyok vallásos.
- 51/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!