Kismutyesz_ kérdése:
Van itt valaki akinek a gyerekkora egy bizonyos időtől fogva nagyon egyhangúan, magányosan telt? Mi volt az oka?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Felnőtt korodban fordult a kocka? Iskolában milyen volt a helyzeted?2014. aug. 29. 15:24
1/9 anonim válasza:
Egyhangú és magányos? Ez mit takar?
2/9 anonim válasza:
Ja, eléggé egyedül voltam. Magamra maradtam az osztályban. Nem voltam bulizós, piálós sem nagydumás. Alig beszéltek velem és én sem mentem velük sehova. Nem tartom túl szórakoztatónak az életvitelüket, ahogy az enyémet sem. Egyik sem vonz, de kényszerből marad a sajátom.
Egyetemen is ugyanez van. Inkább kerülöm a társaságot, nem vágyok rá, mert tudom mit csinálnak.
3/9 anonim válasza:
Volt egy időszak amikor sokat unatkoztam, bejelöltem a tv újságban előre, hogy mit fogok megnézni. Talán 12 13 éves lehettem. Sokat olvastam, néha sírdogáltam. Szerintem a szüleim házassága sem volt valami fényes akkoriban, észre sem vettek semmit az egészből. Felnőtt korra olyannyira elmúlt, hogy folyamatos pörgés az élet jelenleg szociális intézményt vezetek.
4/9 anonim válasza:
Most látom, hogy már egyetemista vagy. Így már más a helyzet. Nem baj, hogy nincs sok barátod de 1-2 kell, hogy legyen akikkel el tudod engedni magad. Az nem baj, ha visszahúzódó vagy, ilyennek is lennie kell egy csoportban. Ha ivós programokba nem kapcsolódsz be, találj ki valamit Szervezz te olyat amiben jól érzed magad.
5/9 anonim válasza:
Ha esetleg nekem szól, akkor ja, más is ezt mondja. :D De hát...próbálkozok meg mindig, de egyrészt nehéz meg már ki is jöttem az ismerkedés gyakorlatából. :-/
8/9 anonim válasza:
Egyedül voltam, és vagyok is. Egy betegség, műtétek hosszú sorozata miatt maradtam egyedül, eleinte azért mert féltettek a szüleim, aztán meg azért, mert így alakult.
Ma már nagyon hiányzik egy baráti kör, de külső körülmények okán nem tudok rajta magamtól változtatni, mások meg letojnak.
Szomorú vagyok.
9/9 anonim válasza:
Nekem az egyetemista éveim teltek és telnek magányosan. Ugyanaz a problémám, mint itt valamelyik válaszolónak: nem találok kedvemre való társaságot. Az egyetemen is csak olyanok vannak, akik minden hétvégén kiütik magukat és valahogy nincs kedvem velük lenni. Nekem inkább csak olyan barátokra van szükségem, akikkel megbeszélhetek mindent és velük lóghatok, nincs szükségem a piálásra. Viszont így meg sokat vagyok egyedül, de még ez is jobb, mint egy rossz társaság. Bár elég egyhangú, azért annyira nem élvezem. Halálra unom magam. De inkább így, mint olyan emberekkel, akikkel nem vagyok egy hullámhosszon és csak megjátszással működhetne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!