Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen szar az ízlésem?

Tényleg ilyen szar az ízlésem?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim állandóan kikezdenek, hogy milyen béna / szar zenéket hallgatok, és milyen bénán öltözködők, pedig az osztályban egy "páva" , vagy "facebookon a melleit mutogató lány" sincs.

Most komolyan ilyen rossz ízlésem van, vagy csak nekik van botfülűk??

Ezeket a zenekarokat hallgatom nagyon sokszor: Tokio Hotel, Guns N' Roses, Nirvana, The Rasmus, Fall Out Boy, Falling in reverse, Black Veil Brides, Green Day, Korn, Paramore, Tankcsapda, Depresszió, Anti Fitness Club, MDC, + még Freddie -nek a Pioneer dala, és Pinknek a F**kin Perfectje, valamint Avril Lavigne dallai tetszenek nagyon.

Az öltözkődésem:

A kedvenc ruhadarabjaim :egy terepmintás farmer , egy fekete tornacipő, és egy lenge, fekete poló, + van néhány bőrgatyám és imádom a bőrdzsekim. Kiegészítőként se nyakláncot , se fülbevalót nem hordok, inkább a karkötőkért rajongók, minnél több van, annál jobb.

Ez tényleg szar ízlés ?

( hozzátenném, hogy lány vagyok, és én még egyikőjüknek se szóltam be a zenei ízlése és az öltözködése miatt )

2016. máj. 20. 23:22
1 2 3
 21/24 opened paradise ***** válasza:
Igen,ezek nagyrésze zene. Ma az már nem divat.
2017. jan. 5. 01:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szar. Én is pont ezeket a bandákat/ előadókat hallgatom😃
2017. ápr. 28. 18:53
 23/24 anonim válasza:

Ági, te vagy az? :'D

Amúgy meg állati ízlésed van, és legyél büszke lázadó kapja be akinek nem tetszik, mert te valamilyen szinten egy rocker vagy. Ez a legmenőbb stílusirányzat, nem értem mi a baj.

2017. szept. 6. 23:18
 24/24 anonim válasza:
100%
Ha szerinted szar, akkor az. Ez esetben nem hordanád a ruhát. Ha másol szerint szar, de te szereted, akkor kit érdekel. Majd kinövik. Vagy nem, de az már az ő saját kis életük lesz a NAGYBETŰS ÉLETBEN =D Engem is sokan cikiztek a gimiben, mivel a goth stílusom nem igazán volt nekik 'bejövős'. Azóta is ezt a stílust képviselem és egyaltalán nem bántam meg. ;)
2017. nov. 29. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!