Szar a zenei ízlésem?
Leginkább Linkin Parkot (a régebbi számaikat), Tatut, Three Days Grace-t, meg néha Rammsteint hallgatok. Szerintetek ez gáz?
Tudom, hogy hülyeség, de amellett, hogy amúgy szeretem is az ilyen zenéket, azért is hallgatom ezeket, mert nem akarom, hogy olyan legyek, mint a többi velem egyidős...És félek, hogy a Linin Park pl. kicsit búzás...meg a Tatu..
16/l
Hát ...nem gáz de van ennél jobb rock zenék is..!!és most nem a hooligansre gondolok...
Ha gondolod mutatok egy kettöt..irj prvit:))
Szerintem nem gáz. A Three Days Grace-t énis szeretem,a Tatut nem ismerem..
Nyugodj meg,nem szar a zenei ízlésed! :)
Tatut nem ismerem, a Three Days Grace zúz mint állat, Ramstein német.... A Linkin meg olyan számokat hozott létre amik elképesztő mögöttes tartalommal rendelkeznek. Még akkor is ha agyonszerkesztik gépekkel.
Am magát a kérdést nem értem. Hogy lehet valakinek szar ízlése mikor az azért van hogy minden embernek különböző legyen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!