Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szar a zenei ízlésem?

Szar a zenei ízlésem?

Figyelt kérdés

Leginkább Linkin Parkot (a régebbi számaikat), Tatut, Three Days Grace-t, meg néha Rammsteint hallgatok. Szerintetek ez gáz?

Tudom, hogy hülyeség, de amellett, hogy amúgy szeretem is az ilyen zenéket, azért is hallgatom ezeket, mert nem akarom, hogy olyan legyek, mint a többi velem egyidős...És félek, hogy a Linin Park pl. kicsit búzás...meg a Tatu..

16/l

2014. szept. 23. 20:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy ki mit gondol? Azt hallgass ami neked tetszik.
2014. szept. 23. 20:19
 2/15 A kérdező kommentje:
Igaz...Csak akkor se akarom, hogy tömeglánynak nézzenek :/
2014. szept. 23. 20:20
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát ...nem gáz de van ennél jobb rock zenék is..!!és most nem a hooligansre gondolok...

Ha gondolod mutatok egy kettöt..irj prvit:))

2014. szept. 23. 20:21
 4/15 fall out boy válasza:

Szerintem nem gáz. A Three Days Grace-t énis szeretem,a Tatut nem ismerem..

Nyugodj meg,nem szar a zenei ízlésed! :)

2014. szept. 23. 20:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. szept. 23. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem igazán értelek... Nem akarsz olyan lenni, mint a többi csaj, ezért nem hallgatsz tömegzenét (gondolom arra gondolsz). Ezért hallgatod a jó zenéket (amik tényleg jók, én is ilyesmiket hallgatok, hallgattam mindig is, 16 évesen is már) és azt hiszed b*zis? Most nem értelek, akkor miért hallgatod? Tetszik? Akkor hallgasd, és ne foglalkozz másokkal! Nem tetszik? Akkor hallgasd azt ami neked tetszik, és szintén ne foglalkozz másokkal! Ne másoknak akarj megfelelni!!!
2014. szept. 23. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én metált hallgatok, és a hardcore minden fajtáját. Annyira inspiráló egy műfaj. Ilyen szemlélet mellett szerinted hogy néznek rám? A másik kérdés, hogy ez mennyire érdekel engem. Szerinted?
2014. szept. 23. 20:38
 8/15 A kérdező kommentje:
20:24 Nem szerintem b*zis, csak félek, hogy mások szerint az :/
2014. szept. 23. 20:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Ezek közül csak a Rammsteint ismerem, de az kegyetlen jó, pedig én szinte csak rappet hallgatok :)
2014. szept. 23. 20:56
 10/15 anonim ***** válasza:

Tatut nem ismerem, a Three Days Grace zúz mint állat, Ramstein német.... A Linkin meg olyan számokat hozott létre amik elképesztő mögöttes tartalommal rendelkeznek. Még akkor is ha agyonszerkesztik gépekkel.

Am magát a kérdést nem értem. Hogy lehet valakinek szar ízlése mikor az azért van hogy minden embernek különböző legyen? :D

2014. szept. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!