Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szar a zenei ízlésem?

Szar a zenei ízlésem?

Figyelt kérdés

Leginkább Linkin Parkot (a régebbi számaikat), Tatut, Three Days Grace-t, meg néha Rammsteint hallgatok. Szerintetek ez gáz?

Tudom, hogy hülyeség, de amellett, hogy amúgy szeretem is az ilyen zenéket, azért is hallgatom ezeket, mert nem akarom, hogy olyan legyek, mint a többi velem egyidős...És félek, hogy a Linin Park pl. kicsit búzás...meg a Tatu..

16/l

2014. szept. 23. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit ellenkező zenei stílus.

Én jó részt latinos zenéket szoktam hallgatni,de a mulatósat is szeretem,nekem ettől lesz jó kedvem!! Disco,RnB is jöhet.Az,hogy mást mit mond a zenei ízlésemre lekaksizom nagy ívből.Senki sem egyforma.Én az embereket nem a zenei ízlésük alapján szoktam megítélni.

Én pont ezeket a zenéket nem igazán szeretem amiket te,de ettől neked jók és tetszenek. Ez a lényeg!

Apumnak a mondása:

"Nincs szar zene,csak neked nem tetszik!" :D

Szóval bárki jönne hogy így szar úgy szar szerintem ezt mond neki. Nálam sokszor bevált :)

2014. szept. 23. 21:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Utolsó: Akkor apukád még nem ismeri Justin Biebert.

2014. szept. 23. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezek kifejezetten színvonalas zenét játszó együttesek. Szerintem kifejezetten jó a zenei ízlésed, a Rammsteint leszámítva én is szeretem őket, A Rammsteinnek is vannak jó számaik, de nekem már túl zúzós.
2014. szept. 23. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Most akkor döntsd el, hogy mit szeretnél jobban: azt, hogy ne legyél tucatember és meglegyen a saját egyéniséged - vagy azt, hogy a többi ember ne tartson cikinek. Ha sikerült, akkor már tudod, hogyan tovább.
2014. szept. 23. 23:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok van :)
2014. szept. 24. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!