Szar a zenei ízlésem?
Leginkább Linkin Parkot (a régebbi számaikat), Tatut, Three Days Grace-t, meg néha Rammsteint hallgatok. Szerintetek ez gáz?
Tudom, hogy hülyeség, de amellett, hogy amúgy szeretem is az ilyen zenéket, azért is hallgatom ezeket, mert nem akarom, hogy olyan legyek, mint a többi velem egyidős...És félek, hogy a Linin Park pl. kicsit búzás...meg a Tatu..
16/l
Kicsit ellenkező zenei stílus.
Én jó részt latinos zenéket szoktam hallgatni,de a mulatósat is szeretem,nekem ettől lesz jó kedvem!! Disco,RnB is jöhet.Az,hogy mást mit mond a zenei ízlésemre lekaksizom nagy ívből.Senki sem egyforma.Én az embereket nem a zenei ízlésük alapján szoktam megítélni.
Én pont ezeket a zenéket nem igazán szeretem amiket te,de ettől neked jók és tetszenek. Ez a lényeg!
Apumnak a mondása:
"Nincs szar zene,csak neked nem tetszik!" :D
Szóval bárki jönne hogy így szar úgy szar szerintem ezt mond neki. Nálam sokszor bevált :)
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó: Akkor apukád még nem ismeri Justin Biebert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!