Miért baszogat az ősszes ismerősöm azzal hogy vegyem meg a cs-got? Nem érdekel ez a szar miért nem értik meg?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 15:02
2/14 anonim válasza:
Gondolom vmiféle csomag, de akkor ne vedd meg, azt annyi, s lesz*rod ;)
3/14 Amarok Tonrar válasza:
Elmondod nekik, tisztán, érthetően, hogy nem érdekel téged az ilyesmi, hagyjanak vele békén. Ha utána is piszkálnak, akkor hozz fel más témát, ami téged érdekel. Ha az őket nem, akkor ideje új barátok után nézni.
4/14 anonim válasza:
én a helyükben arra kérnélek hogy helyesírási szótárat szerezz be és ne cs:go-t ;)
a kérdésedre válaszolva:senki nem mondhatja meg neked hogy mire költsd a pénzedet ;)
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, mi az, de legyél határozottabb.
6/14 anonim válasza:
Ezt talán velük beszéldd meg. Ha pedig nem értik meg, nem fogják fel, akkor ne foglalkozzál ilyen emberekkel.
7/14 A kérdező kommentje:
de miért tekint rá mindenki akkora befektetésként?
2015. aug. 22. 15:21
8/14 anonim válasza:
nem tudom mi a franc ez, de most már én is meg akarom venni :DD
9/14 anonim válasza:
Mármint az a lövöldözős játék?? Nem tudom, nem venném meg a helyedben. Legyél határozott, mondd meg, hogy hagyjanak.
10/14 anonim válasza:
szerintem is fos ingyen se kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!