Miért baszogat az ősszes ismerősöm azzal hogy vegyem meg a cs-got? Nem érdekel ez a szar miért nem értik meg?
Counter Strike: Global Offensive. 3 éves FPS játék.
Könnyen magával ragad, ha elkezded. Személyes tapasztalatból mondom. Engem is noszogattak, hogy vegyem meg. Megvettem 1500-ért leárazáskor. 1 éve játszom, elértem a legnagyobb szintet, amit lehet a játékon belül.
Miért nagy befektetés? MErt nyerhetsz vele valódi pénzben mérhető értékes fegyvereket. Van olyan fegyver, ami 2000€-ba kerül. Nyithatsz fegyvereket ládákból, kaphatsz most értékes ládákat, ha nézed az offline lan-t.
Nem kell megvenned, azt csinálsz amit akarsz, csak leírtam, hogy mi ez. :)
Jó befektetésnek nem nevezném. Szerencsejáték az egész, ha pénz akarsz belőle szerezni.
Én is szidtam amióta ismertem. Mikor már minden haverom megvette megvettem én is. Azóta többet mint ők.
igen, ez nem befektetés, hanem szerencsejáték: az időddel fizetsz és játékpénzzé tehető dolgot nyerhetsz. Azt költheted el más steames játékra, kivenni nem lehet.
De amíg mondjuk 8 óra játék alatt szerzel fél € játékpénzt, addig ha találsz diákmelót 8 óra alatt mondjuk 4000 ft-ot szerzel, amit bármire költhetsz, és ezzel
1 lesz mit írni pályakezdős önéletrajzba
2 lesz (igazi) pénzed
3 lesz egy kis gyakorlatod, mármint szokod a munkát
persze diákmeló kevés van, és talán nincs is amit nappali suli mellett tudnál, max nyáron. de ehhez nem értek.
Mert most ez a menő.
Ha nem értik meg, az csak az ő agyi szintjüket mutatja.
Tudod, vannak azok az emberek, akik képtelenek megérteni, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, mint nekik. De én azt mondom, hogy nem kell rájuk sokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!