Mit csináljak, ha egyik ismerősöm vonakodik megadni a tartozását?
Van egy bár a városomban, ami a törzshelyem, oda járok minden nap, ismerek ott már mindenkit és az egyik pultos, akivel kavarok kért tőlem 30 e forintot, hogy ki tudja nyitni a bárt, aztán másik haverunktól is kért 50 e forintot, hogy ki tudja nyitni a bárt. Az a gáz, hogy a tulaj nem tud róla. És nem tudom, mit csináljak, mert halogatja, de nekem hétfőre kéne a pénz és azon gondolkozom, hogy este oda kéne menni S-hez. Csak akkor D-t meg valószínűleg kirúgná, mert a bár nevében kért pénzt... Akkor lett furcsa, mikor lejöttem ide aznap, hiszen, ha már kisegítem a bárt, az a minimum, hogy ingyen iszok. Elvileg a tulaj felesége tudja, hogy haverunk adott D-nek, de azt nem tudja, hogy én is adtam D-nek.
21l
Ismerős sztori.
Nem nyíregyházi bár véletlenül?
Meg is érdemelné a rohädék ha kirúgják.
Nekem is van ilyen ismerősöm, kölcsönadott ismerősnek/havernak, hitegette csomó ideig, ba$zta vissza adni, úgy gondolta az a lóvé már az övé. Az ilyenek nem emberek, akármekkora összegről is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!