Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen szar az ízlésem?

Tényleg ilyen szar az ízlésem?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim állandóan kikezdenek, hogy milyen béna / szar zenéket hallgatok, és milyen bénán öltözködők, pedig az osztályban egy "páva" , vagy "facebookon a melleit mutogató lány" sincs.

Most komolyan ilyen rossz ízlésem van, vagy csak nekik van botfülűk??

Ezeket a zenekarokat hallgatom nagyon sokszor: Tokio Hotel, Guns N' Roses, Nirvana, The Rasmus, Fall Out Boy, Falling in reverse, Black Veil Brides, Green Day, Korn, Paramore, Tankcsapda, Depresszió, Anti Fitness Club, MDC, + még Freddie -nek a Pioneer dala, és Pinknek a F**kin Perfectje, valamint Avril Lavigne dallai tetszenek nagyon.

Az öltözkődésem:

A kedvenc ruhadarabjaim :egy terepmintás farmer , egy fekete tornacipő, és egy lenge, fekete poló, + van néhány bőrgatyám és imádom a bőrdzsekim. Kiegészítőként se nyakláncot , se fülbevalót nem hordok, inkább a karkötőkért rajongók, minnél több van, annál jobb.

Ez tényleg szar ízlés ?

( hozzátenném, hogy lány vagyok, és én még egyikőjüknek se szóltam be a zenei ízlése és az öltözködése miatt )

2016. máj. 20. 23:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyedi hópihe vagy, csodás emberi lény, aki különleges és tökéletes ízléssel rendekiezik. Buksisimi. Szerintem ezt vártad. Ha nem, ne vedd magadra.
2016. máj. 21. 13:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Amikor kisebb voltam ugyanezeket hallgattuk ( Freddie meg lár kivételével) és ugyanígy öltözködtünk. Manapság ez a stìlus kicsit háttérbe szorult de ez nem azt jelenti hogy nincs ízlésed! Ne érdekeljen és neked van egy stílusod ami jó mert sok embernek nincs vagy még nem találta meg a hozzá illőt. Érezd jól magad ez a fontos.
2016. máj. 22. 01:00
 13/24 anonim válasza:
96%

Jusson mindig eszedbe ez az idézet, amit szerintem már hallottál mivel Nirvanát hallgatsz: ŐK AZÉRT NEVETNEK RAJTAM MERT MÁS VAGYOK. ÉN AZÉRT NEVETEK RAJTUK MERT MIND UGYANOLYANOK!

Egyébként én is élek-halok a Guns N' Roses-ért

Gondolj bele abba hogy az igazi zenét hangszereken játszák nem pedig számítógéppel csinálják

18/F

2016. máj. 22. 13:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

" Ez tényleg szar ízlés ? "

A felsorolt együttesek nagy része jó, bár TH és Avril nálam majdnem ugyanazon a szinten van , mint a most divatos celebecskék.

A Green Day-t , Gunsot és Nirvanát én is szeretem.

Egyébként a kérdésed azt reprezentálja , hogy külső hatás befolyására kétségeid keletkeztek önmagaddal szemben. Ebből az derül(het) ki , hogy még valószínűleg tizenéves vagy és nem fejlődtél még autonóm személyiséggé.

2016. máj. 22. 22:27
 15/24 anonim ***** válasza:
Huh én ennél sokkal keményebb zenét hallgatok. Nemtudom nekem az osztálytársaimnak nincs is ezzel baja. Én bandás pólókat, bőrdzseki, fekete szakadt gatya stb. Igazából leginkább rockernek vagyok elkönyvelve,hamarosan készülök emo hajat vágatni. :3 Nemtudomnekem az osztálytársaimnak ezzel nincs baja, és elfogadnak ilyennek. Kifejezetten sok barátnőm is van. De mondjuk éppen ott tartok hogy a világon senki nem ért meg teljes mértékben. Az utcán persze már nem egyszer volt,hogy anyukák elhúzták előlem a gyereküket, összesúgtak mögöttem stb. Én mindenesetre imádok külömbözni. :'D
2016. aug. 18. 10:50
 16/24 veterán vas ***** válasza:
100%

Ha ezekben a ruhákban érzed jól magad, akkor hordjad nyugodtan. Mondjuk színházba, vagy esküvőre nem biztos, hogy ez a frankó, de a mai világban a "dress-code", sokak számára, már csak a régmúlt kispolgári csökevénye. ;)

A zenei ízlésed olyan amilyen, de nem hinném, hogy bárki is lerángatja a fejhallgatódat pl. a Nirvana miatt. Ebbe éppen úgy nem lehet beleszólásuk, mint az öltözködésedbe.

Akinek nem tetszik ez a zene, azzal ne erről beszélgess.

Különben is, miért kellene, hogy megfelelj az osztálytársaid "ízlésvilágának"?

2016. aug. 18. 11:16
 17/24 anonim válasza:

Figyelj, amit te hallgatsz az a zene. Most ha belegondolsz azoknak ha egy gyárban a sictergésekre rányavajognánk ,hogy sajnálom ,szeretlek még minden ilyen baromság elfogadnák mint 21. századi divatszar zene ,és hogy miért mondom ezt? Húgom is Arianne Grandét hallgat és utálja a rockot. Megkérdeztem tőle ,mi a rockal a baja erre azt mondta hogy a HANGSZEREK ,A DAL TARTALMA(az hogy értelmes amit énekelnek) MEG AZ HOGY RÉGI de könyörgöm mondjuk a Green Day-Bang Bang az miért régi???

Meg most magában az ének az csak dal. A zene attól zene ,hogy van benne hangszer nem pedig attól ,hogy valaki torrentezett egy hangjavító programot és egy fahangú , semilyen zenei kézséggel nem rendelkező "embernek" írt egy számot ,hogy próbálja meg elénekelni. És oké hogy ezt felvették meg kiadták (sok együttes is csinálja ezt de ők legalább nem gondolják komolyan pl.: Disztraktor, Végbélszakadás ,Kata Valami stb...) ,de ők komolyan gondolják ,elmennek még akár Kongóba is playbackelni csak hogy legyen pénzük ,vagy én nem tudom. De visszatére az elejére a technoszarra való rányavalygás az nem zene csak dal. A dubstep még nem is dal csak egy dallam. És ők erre büszkék... Gratulálok.👏

Amúgy meg szerintem (de ez egy saját teória) ők nem szeretik amit hallgatnak ,csak mivel ez a divat ezért ezt hallgatják. Hogyha 5 év múlva a Punk lenne a menő akkor még mindenki aki eddig Biebert hallgatott az Punkot fog és nem fogja érteni ,hogy előtte a Biebert hogy tudta hallgatni. Aztán mondjuk 20 év múlva a Rap lesz a menő akkor meg ugyan az lesz csak Rappal és Punkal.

Az öltözködésbe meg senki se szólhat bele ,az a te dolgod. Nekem is van 5-6 bőrkarkötőm egy dögcédulás nyakláncom, szinte csak fekete ruháim vannak és fiú vagyok. Idegesítettek már ez miatt elég sokat egyszer meguntam csak egynek csak egyet húztam be azóta békén hagynak. Szerencsére a 21-ből 6-an hallgatunk rockot szóval nem vagyok egyedül,de azóta békén hagynak. Nem azt mondom hogy verj agyon (pláne lány létedre) mindenkit aki nem fogad el de én megtaláltam a módját hogy hagyjanak.

2016. dec. 12. 20:32
 18/24 anonim válasza:
100%
Nem kell ilyennel foglalkozni , most az a menő ha a lányok k*rvák a fiúk még páva gyerekek vagy mi :D tartsd magad kivételnek mert a mai fiatalok töbsége a mai "divatot" követi. Neked ez tetszik nekik az , tényleg nem értem miért kell valakit ezért elítélni. Szerintem sokkal jobb kitünni a tömegből mint beleolvadni én szeretek fekete bárány lenni a fehérek között :D
2016. dec. 26. 19:07
 19/24 anonim válasza:
Bár az én osztálytársaim elfogadnak persze vannak hülye beköpéseik mint pl. Már megint depresziós vagy? és úgy becéznek hogy emó,sátán ... :DD én főleg a bátyám miatt lettem rock,metal mániás 12 éves koromig szrettem ezt a menő pop-zenét , de aztán hirtelen megváltoztam a szüleim mindig azt mondják hogy úgyis csak tini koromban fogok így kinézni ahogy most , elhiszem amit mondanak de még akármit hoyhat a jövő. Mondjuk a bátyám nem szereti a mostani rock bandákat én meghallgatok akármit ha nem tetszik még akkor is kibírom , én nagzon szeretem a Slipknot-ot vagy a Rammstein de ugyanúgy BvB,Guns N Roses és ami furcsa de nagyon szeretem a Depeche Mode-ot.
2016. dec. 26. 19:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem értem mit izélsz Dzsusztin Bíbör sokkal jobb.főleg akkor amikor megüt mert te csak autogrammot akarsz tőle kérni.Igazán megtisztelő érzés.

Amúgy én is ezeket hallgatom és eléggé fiús is vagyok ezért engem is egy ketten csesztetnek de pont telibe sz.rom^^te se törődj velük;).vagy ha nagyon felhúzod magad mondd meg nekik ezt a Dzsusztinosat vagy hogy"Bocs hogy én zenét hallgatok nem gyári szemetet".^^

2017. jan. 1. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!