Tényleg ilyen szar az ízlésem?
Az osztálytársaim állandóan kikezdenek, hogy milyen béna / szar zenéket hallgatok, és milyen bénán öltözködők, pedig az osztályban egy "páva" , vagy "facebookon a melleit mutogató lány" sincs.
Most komolyan ilyen rossz ízlésem van, vagy csak nekik van botfülűk??
Ezeket a zenekarokat hallgatom nagyon sokszor: Tokio Hotel, Guns N' Roses, Nirvana, The Rasmus, Fall Out Boy, Falling in reverse, Black Veil Brides, Green Day, Korn, Paramore, Tankcsapda, Depresszió, Anti Fitness Club, MDC, + még Freddie -nek a Pioneer dala, és Pinknek a F**kin Perfectje, valamint Avril Lavigne dallai tetszenek nagyon.
Az öltözkődésem:
A kedvenc ruhadarabjaim :egy terepmintás farmer , egy fekete tornacipő, és egy lenge, fekete poló, + van néhány bőrgatyám és imádom a bőrdzsekim. Kiegészítőként se nyakláncot , se fülbevalót nem hordok, inkább a karkötőkért rajongók, minnél több van, annál jobb.
Ez tényleg szar ízlés ?
( hozzátenném, hogy lány vagyok, és én még egyikőjüknek se szóltam be a zenei ízlése és az öltözködése miatt )
Gondolom az osztályodban nem ez a divat, ezért nem passzolsz hozzájuk. Ha más vagy, mint a közösség, ezt kapod.
Senkinek sincs olyan zenei ízlése, amibe ne köthetne bele valaki. Pl. egy rapper szétoltana, a rappert meg szétoltaná egy rocker. Ez valami örök háború vagy ilyesmi a buta emberek között...
A zenékkel meg semmi baj. Jó látni, hogy van, aki régebbieket és újabbakat is hallgat. Közülük jó párat én is bírok! :D Pár éve, még nem szóltak volna meg. Régebben több ember hallgatott ilyen zenéket a fiatalok közt, most már egyre hasonlóbbak az emberek az iskolákban.
Inkább nekik van botfülük ^^
Komolyan hogy lehet szarozni a Guns N' Rosest, vagy a Nirvanát? The Rasmus is nagyon jó banda, bár zömében csak az In the shadows-t hallgattam tőlük :D Korn tökéletes, Tankcsapda koncerten nem rég voltam, nagyon fa sza volt hiába mondják hogy már nem a régi.
Szóval ja nem tudják mi a jó zene. Te legalább igen :D
És nem szar az öltözködésed sem. Szerintem tök normális :D. Nem mondom hogy átlagos, de normális :) Egyébként én is oda vagyok a karkötőkért (fiú létemre..:'D)
Akkor rám mit szólnának az osztálytársaid?Főleg klasszikus zenét és relaxálós zenéket esetleg koreait hallgatok.
Sokan hallgatják azokat,amiket te is hallgatsz,csak abban a közösségben épp rajtad kívül nincs olyan.Az öltözködésedben pedig nincsen semmi rossz.Nekem kifejezetten normálisnak hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!