Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Undorító, hogy az anyákat...

Undorító, hogy az anyákat akik életet adnak, egy csodát vagy többet adnak a világnak hatalmas fájdalmakkal,9hónapi kihordással nem becsülik. Titeteket nem idegesit?

Figyelt kérdés
A mai vilàgban màst nem hallani csak a k.a. kifejezés.Bàntalmazva vannak,kioktatjàk őket a nagyszülők,a védőnők ha valami nem tetszik nekik.Soktól igazsàgtalanul veszik el a gyermeket.Borzasztó
2016. máj. 10. 16:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Nem, kicsit sem olyan. Kérlek inkább más témakörben éld ki a magányodat, mert ezzel csak saját magadat járatod le. Szerencsédre anonim az oldal.
2016. máj. 10. 22:52
 52/62 A kérdező kommentje:
Engem érdekel szerinted hogy ki mit gondol rólam?Nagyon is tudtam hogy sok embernek nem fognak tetszeni a gondolataim.Attól még hogy én màs véleménnyel vagyok mint ti mért lenne önlejàratàs,nem lehet mindenki 1forma.
2016. máj. 11. 06:23
 53/62 anonim ***** válasza:
Lehiggadtál?
2016. máj. 11. 10:37
 54/62 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy más véleményen vagy. Az a baj, hogy hülyeségeket beszélsz és ahelyett, hogy hallgatnál az észérvekre, tovább szakjózod.
2016. máj. 11. 10:46
 55/62 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos dolgokban egyetértek, hogy gáz, de nem találom ilyen rossznak az anyák helyzetét, és van olyan anya is, aki maga generálja, hogy provokálják.

Azt én sem bírom, amikor nem hagyják egy anyának, hogy úgy nevelje a gyerekét, ahogy jónak tartja, ha közvetlenül és durván nem fenyegeti veszély a gyerekét (azt megértem, ha azért szólnak be neki, mert alkesz vagy a gyerek arcába főjja a cigifüstöt, a nagy büdös semmire vállal gyereket, nagggyon balesetveszélyes házban lakik, a gyerekágy rossz minőségű, szálkás, épp szét nem esik stb... de pl. hogy 1 vagy 2 hónappal később lesz-e jó a leválasztás meg hogy kell-e vagy nem kell babaőr...).

De azt is látom, hogy sok anya kb. azt csinálja, hogy "én vagyok a világ közepe, amiért megszültem egy gyereket, én mindent jobban tudok, engem TISZTELNI kell, mert én ANYA vagyok, de nekem senkit sem"... akkor nem csoda, ha beszólnak neki, hogy ne legyen már annyira hasraesve attól, hogy megszült egy gyereket, az nem atomfizika. Pl. amikor a gyereke rendetlenkedik és bánt másokat, akkor felcsattan, hogy neki senki ne szóljon be, vagy előretolakszik a sornál, vagy gyerekteleneke b.ogat, hogy értéktelen az életük...

2016. máj. 11. 12:25
 56/62 A kérdező kommentje:
Ebből semmit nem értek.
2016. máj. 11. 14:52
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda.
2016. máj. 12. 02:20
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

# 56

Meghaladta a 3 és fél mondatos értelmezési limitet?:D

2016. máj. 12. 09:17
 59/62 A kérdező kommentje:
Teszek ràtok,én nem fecsérlem ilyen lelketlen emberekre az időm,bevallom meghaladta.Nem vagyok okos,sokmindent nem értek de azér senkit sem nézek le mer kevesebb tudàsu mint ên.Még annak örülök hogy nem vagytok az életemben nem kell a képetek nézegetnem.
2016. máj. 12. 20:38
 60/62 anonim ***** válasza:
100%
Mi is örülünk, hogy nem vagy az életünkben! :)
2016. máj. 12. 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!