Undorító, hogy az anyákat akik életet adnak, egy csodát vagy többet adnak a világnak hatalmas fájdalmakkal,9hónapi kihordással nem becsülik. Titeteket nem idegesit?
Figyelt kérdés
A mai vilàgban màst nem hallani csak a k.a. kifejezés.Bàntalmazva vannak,kioktatjàk őket a nagyszülők,a védőnők ha valami nem tetszik nekik.Soktól igazsàgtalanul veszik el a gyermeket.Borzasztó2016. máj. 10. 16:08
21/62 anonim válasza:
Viszont az egy szent cselekedet volt :D
22/62 anonim válasza:
Az apáknak is járna valami elismerés. Elvégre nem kis munka mire teletudom élvezni a kedvesem. Arról nem is beszélve, hetente hány km-t kell bele pumpálnom, még ő csak elteülve vagy négykézláb kényelmesen élvezkedik:)
Komoly erőfeszítések árán megy csak. Ráadásul van, amikor komisz módon le is nyeli a tárat...népirtást elkövetve:D
23/62 A kérdező kommentje:
Csak olyan köze van hogy ha valaki haragszik valakire akkor 1ből az anyjàt szitkozódja mikor annak köze sincs az egész konfliktusukhoz.Hàt ténleg nem értitek.Gyengeeszünek tartasz?Ha az lennék nem zavarna hogy olyan nőket szidnak akikez nem is ismerek.Én nagyon is együttérző vagyok különben tennék az egészre és ki se ìrtam volna.
2016. máj. 10. 19:08
24/62 A kérdező kommentje:
Az anyàkon műlik hogy megtartjàk e vagy nem,a férfi csak meggyàrtja.Bocsi kicsi szivem de neked nem jàr elismerés.Amúgy ténleg az ellen fordultok és viccelődtök aki mégha csak szavakkal is de az anyàkat védi.Szerintem aki nem normàlis az ti vagytok.Sajnàlom a felfogàsotok,biztos nagyon csekély.
2016. máj. 10. 19:18
25/62 anonim válasza:
Kérdező, te alapból ilyen nyomorék vagy vagy fogják a kezed?
Mi meg téged sajnálunk hogy semmi másból nem áll az életed csak a pelenkázásból és a seggnyalásból. Szar lehet neked.
26/62 A kérdező kommentje:
Mér nem ismeri el senki hogy én csak azért ìrtam ki ezt a kérdést hogy az anyàk több tiszteletet megbecsülést és bàntalmazàs mentes és nyugodt életet kapjanak végre ami sose lesz mert az emberek gonoszok,mint ti is.
2016. máj. 10. 19:46
27/62 anonim válasza:
Tudjuk, kérdező.
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Tulajdonképpen mi bajod van?
28/62 A kérdező kommentje:
Viszont én azt nem emlìtettem hogy màsoknak nem jàrnak meg ugyanezek.
2016. máj. 10. 19:48
29/62 anonim válasza:
A 23. válaszodban pont azt mondtad, hogy az apák nem érdemelnek lószart se...:D
30/62 A kérdező kommentje:
Bajom?Mondtam már ez a k.anyàd,hogy ezt hallom uton utfélen de közbe meg azt se tudjàk kit szidnak.Én azt se mondtam hogy én nagyvalaki vagyok de értsétek meg hogy ez az àllandó szitkozódàs nem jó az egész vilàg romlik tőle.
2016. máj. 10. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!