Undorító, hogy az anyákat akik életet adnak, egy csodát vagy többet adnak a világnak hatalmas fájdalmakkal,9hónapi kihordással nem becsülik. Titeteket nem idegesit?
Figyelt kérdés
A mai vilàgban màst nem hallani csak a k.a. kifejezés.Bàntalmazva vannak,kioktatjàk őket a nagyszülők,a védőnők ha valami nem tetszik nekik.Soktól igazsàgtalanul veszik el a gyermeket.Borzasztó2016. máj. 10. 16:08
41/62 A kérdező kommentje:
Mér miről van szó mi nem egyértelmű??
2016. máj. 10. 20:36
42/62 A kérdező kommentje:
Nem értem mér lett ekkora botràny?Az ember nem nyilvànithatja ki hogy utàlja a káromkodàst,a normàlis emberek ezt megértenék de ti azér nem mert màr biztos a ti szàtokból is elhangzottak ilyenek vagy már annyira divatszó lett a káromlàs hogy nem tudja elhagyni a szàtokat?Hisz akkor ti a rabjai vagytok ennek az egésznek és még én vagyok a rossz?
2016. máj. 10. 20:42
43/62 anonim válasza:
Na menj vissza a szent kakis pelusokhoz, jó éjt. :)
44/62 A kérdező kommentje:
Honnan vagy benne biztos hogy én anya vagyok?
2016. máj. 10. 20:52
45/62 anonim válasza:
Szaporodni szinte mindenki tud, az is, akinek nem volna szabad (itt egy ékes példa, most futottam bele [link] önmagában ezért még senki nem érdemelt szobrot..
Kérdező a kommenteid alapján a gyereked sajnálom a legjobban, hogy ilyen frusztrált, besavanyodott, kötekedő anyja van. Le merném fogadni, hogy a legbékésebb javaslatot, tanácsot is kioktatásnak és belekötésnek veszed. bár remélem, hogy ez csak egy provokatív troll kérdés..
46/62 anonim válasza:
Kérdező, ha neked az a legnagyobb teljesítményed az életben, hogy bruttósít valami hozzád hasonló mentális kapacitással rendelkező hímnemű főemlős, akkor szörnyen sajnálom a porontyotokat mert durván kemény élete lesz.
Gratulálok, hogy tudsz szaporodni, megy a taps.
47/62 A kérdező kommentje:
Én csak azt akartam kihangsulyozni hogy utàlom a kàromkodàst én sose teszem.Tudom azér mondotok el mindennek mert nagyon is igazam van hiszen ki szereti ha az anyjàt szidjàk?Meg a màsik hogy nàlatok alap a káromlàs és aki elitéli nyilvànosan az persze hogy nem tetszik nektek,hisz én nem vegyülök veletek,màs vagyok és a màssàgot sehol nem szeretik.Szerintetek nem tudom hogy mert is vélekedtek negativan rólam?Felőlem lenézhettek de az ocsmàny dolgokat (és nem a ronda élőlényekre gondolok)sose fogom jó szemmel nézni.
2016. máj. 10. 22:04
48/62 anonim válasza:
Az legyen a legnagyobb bajod, hogy anyádat lekrvázzák. Nekem is mondták már, egy értelmes ember fel sem veszi az ilyet, nem hogy még vitát nyisson róla.
49/62 A kérdező kommentje:
Csakhogy tudd nagyon sokat nyelek az életben és nyeltem ugyanis én pont balhékerülő vagyok,csak megjegyeztem hogy ez nem helyes és ennyit mégiscsak megérdemeltek az anyukàk hogy vitàt nyissak róla.Amig nem ismersz ne gondold hogy nem vagyok értelmes!
2016. máj. 10. 22:38
50/62 A kérdező kommentje:
Ez olyan mintha nem védenél meg valakit akit bàntanak csak mert te nem foglalkozol az aljas emberekkel de akkor egyuttal a bajbajutottat is cserben hagynàd.
2016. máj. 10. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!