Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Undorító, hogy az anyákat...

Undorító, hogy az anyákat akik életet adnak, egy csodát vagy többet adnak a világnak hatalmas fájdalmakkal,9hónapi kihordással nem becsülik. Titeteket nem idegesit?

Figyelt kérdés
A mai vilàgban màst nem hallani csak a k.a. kifejezés.Bàntalmazva vannak,kioktatjàk őket a nagyszülők,a védőnők ha valami nem tetszik nekik.Soktól igazsàgtalanul veszik el a gyermeket.Borzasztó
2016. máj. 10. 16:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
61%
Most akkor rosszak az anyàk, vagy a vilàg rossz, vagy mi a f...sz van hàt a kerdest sem èrtem
2016. máj. 10. 16:52
 12/62 anonim ***** válasza:
85%

A szülés nem érdem, hanem egy biológiai folyamat, és attól valaki nem lesz anya, mert megszülte a gyereket.

Jó példák erre azok a nők, akik nem tudnak szülni, hanem örökbe fogadnak gyereket.

Egyszóval: attól lesz valaki anya az én szememben, ha a gyermekét feltétel nélkül szereti, és mindent megtesz érte.

2016. máj. 10. 17:03
 13/62 anonim ***** válasza:
100%

"Kioktatják őket a nagyszülők, védőnők"

Segíteni akarnak nekik. De pl. nézd meg itt gyk-n a gyerekvállalás topikot, el fogod okádni magad ha meglátod hogy az atyaúristen hűdetapasztalt mindent tudó anyukák milyen hányadék módon tudják szidni a védőnőket akik járnak hozzájuk, csak mert nekik nincs gyerekük "max" elvégeztek egy tanfolyamot. Az ő anyai ösztönöknek nevezett f....ságaik meg valójában csak logikusnak tűnő random ötletek. Nem hiszem, hogy attól mert valaki ki tudott szarni egy kölyköt jobban újra tudná éleszteni pl. egy maximum tanfolyamot végzett védőnőnél, aki értük dolgozik.

Sokra tartják magukat a magyar anyukák, k...vára el vannak kényeztetve. Külföldön a nők a munkahelyükről mennek be szülni és azután sok helyen maximum csak pár hét szabadságot kapnak. Ezzel kapcsolatban is csak azt tudom mondani, hogy nézz szét a gyerekvállalás topikban. Multkor volt egy kérdés, hogy egy terhes félistent volt pofája behívnia a főnökének 34 hetesen pár napra dolgozni, az anyukák meg már verték a nyálukat undorító módon hogy hogy lehet egy kismamát dolgoztatni :DDDDDD

Szánalmasak (tiszt.kiv.)

Legtöbbjük (itt gyk-n) csak egy bohóc, semmi más.

2016. máj. 10. 17:13
 14/62 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

De, az anyákat valóban dicséret illeti amiért kihordtak és vállaltak és RENDESEN FELNEVELTEK egy gyereket. Vannak civilizációk, ahol a nőket nagy becsben tartják pontosan a termékenységük miatt.

Egyébként de, az anyukákat meg kell becsülni, a gyerekről és annak egészségéről illik rendesen informálni és nem hülyének nézni őket, viszont rengeteg anya van, aki mint szülő és nevelő totál megbukott, szerintem azoknak semmi érdeme nincs. Alapvetően a szülés, a gyerekvállalás egy szép dolog, és ha valaki jól csinálja, jól neveli a gyerekét, esetleg mellette még tanul/dolgozik is, az valóban becsülendő, de önmagában attól még nem feltétlen lesz valaki értékes ember, mert szült egy gyereket. Csak akkor, ha arról a gyerekről megfelelően gondoskodik, és nem cibálja az utcán, meg nem veri, meg nem bántalmazza meg akármicsoda.

2016. máj. 10. 17:47
 15/62 A kérdező kommentje:
Na ti akkora butàk vagytok meg az összes védőnőkutya és gyermekvédelmis kutya hogy megsem érdemlitek hogy éltek.Igen gyesen vagyok ha tudni akarod és utàlom az összes védőnőt akik jóindulatú megértő beszéd helyett kioktatja az anyàkat és beléjük köt.Én igenis tisztelem az anyàkat hogy szültek,akàrhogy is teljesitenek,vagy bànnak a gyerekükkel.Szülni igenis érdem különben nem talàltàk volna ki az anyàknapjàt és nem rendeznéjék meg szàmos óvodàban iskolàban.Érdekes hogy azokra akik abortuszokra mennek nem mertek mondani semmit.Én màr azt lecsukatnàm aki k anyàzik.Ez a vilàg a velejéig romlott,anyaellenes vilàgot élünk mindenki ellenük van!!!
2016. máj. 10. 18:31
 16/62 anonim ***** válasza:
100%

# 15

Végül is ezen logika alapján akkor a cigányok segélyezése is az érdemről tanúskodik. Főleg, ha 10 gyereket hoznak a világra, anélkül, hogy akár magukról tudnának rendesen gondoskodni. Kitüntetést nekik...

2016. máj. 10. 18:34
 17/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező is C-típusú, ez magyarázná a stílusát és felfogását...
2016. máj. 10. 18:36
 18/62 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigàny de nem hiszem el hogy tinektek nem üti meg a fületeket ha valaki k.anyàzik.Egyàltalàn nem is zavar titeket még az se ha ràtok mondjàk?EZ SZÁNALMAS!!!
2016. máj. 10. 18:40
 19/62 anonim ***** válasza:
Most ez hogy jön ide? Én és a családom sem káromkodok, és a környezetemben levőktől sem szeretem hallgatni. De mi köze ennek a szüléshez???
2016. máj. 10. 18:43
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel a kérdező lábai közé se lehetett nehéz bekerülni:D
2016. máj. 10. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!