Undorító, hogy az anyákat akik életet adnak, egy csodát vagy többet adnak a világnak hatalmas fájdalmakkal,9hónapi kihordással nem becsülik. Titeteket nem idegesit?
Figyelt kérdés
A mai vilàgban màst nem hallani csak a k.a. kifejezés.Bàntalmazva vannak,kioktatjàk őket a nagyszülők,a védőnők ha valami nem tetszik nekik.Soktól igazsàgtalanul veszik el a gyermeket.Borzasztó2016. máj. 10. 16:08
31/62 anonim válasza:
Most akkor kit kell köpködni? Általában 9-től 5-ig protestálok, de ma túlórázok. Csak nem értem a kérdést.
32/62 anonim válasza:
Hiába erőlködsz nem fogod itt és most megváltani a világot. Attól mert kiírtál egy kérdést még nem fog több tiszteletet kapni az aki nem érdemli meg.
33/62 A kérdező kommentje:
Mért?
2016. máj. 10. 20:10
34/62 A kérdező kommentje:
Protestàlok,hogy kell ezt érteni?
2016. máj. 10. 20:11
35/62 anonim válasza:
"hogy kell ezt érteni"
Huhuhuhuhuhúúú itt játszódik az agyad hogy te milyen okos vagy és még ezt sem érted? LOL
Nyilván arra gondolt hogy sokat van itt gyakorin. Nyomorék anyuka...
36/62 anonim válasza:
Most komolyan visszakérdeztél hogy miért nem váltod meg azzal a világot hogy itt feltettél egy kérdést? Hát te kajak beteg vagy ember. Javaslom legközelebb egy pszichiátriát is látogass meg ne csak a szülészetet.
37/62 A kérdező kommentje:
Én nem téged kérdeztelek,pusztulj!
2016. máj. 10. 20:16
38/62 A kérdező kommentje:
Mér te mindent tudsz?Ink te menj pszichiàterhez.
2016. máj. 10. 20:27
39/62 anonim válasza:
Vagy troll vagy, vagy nagyon beteg.
40/62 anonim válasza:
Nem tudok mindent, de ez olyan alapszinten értelmezhető kijelentés volt hogy egy döglött hintaló is megértette volna. :) Bár megértem, hogy neked egy egyszerű mondat értelmezése a mindent tudással ér fel.
Mellesleg megtanulhattál írni. Lehet egyszer még jól jön az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!