Miért nem ünnepli saját szülinapját valaki? ( 25/F-ról van szó, nem idős kor miatt)
Én sem ünneplem évek óta...
Nem szeretek középpontban lenni, így semmilyen ilyen alkalmat nem szeretek...
Pl idén kitrükköztem és csak rokonok tudtak róla (akik nem skype/facebookon látják :D)
23F
En se unneplem, sot kicsikent se erdekelt.
Mit unnepeljek egyaltalan rajta?
20n
Miért tartsa fontosnak valaki azt a napot, aminek történései nem töle függöttek?
Arról, hogy mikor van születésnapja, az illető egyáltalán nem tehet, a szülei is csak részben. Nem világrengető dolog dátuma.
Ha az illetőnek nem lenne születésnapja (azaz nem szletik meg), nem is tudna róla, tehát nem is hiányozna.
Én se ünneplem már évek óta. minek. ugyanolyan nap mint a többi, reggel föl kell kelnem más miatt, mert dolgozni kell, bent hallgatom a rinyálást, meg a "milyen sz@r az élet" monológokat, és a nap fénypontja, hogy kilépek a cég ajtaján hazafele jövet.
minden születésnapom így telik mióta dolgozom, bár azelőtt se nagyon ünnepeltem.
Én sem ünneplem. 26 vagyok.
Eddig mindig rossz élmény volt, vagy költséges, hogy rosszul érzem tőle magam.
A közösségi oldalról is leszedtem a dátumot, mert nem hiányzik, hogy fél napot azzal töltsek, hogy válaszolgassak a sok odaböffentett "boldogat"-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!