Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem ünnepli saját...

Miért nem ünnepli saját szülinapját valaki? ( 25/F-ról van szó, nem idős kor miatt)

Figyelt kérdés
látszólag semmi oka nem lehetne, ezért nem is értem
2016. máj. 9. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Hogyan kellene ünnepelni egy saját szülinapot? Süssön magának tortát? Tűzijátékozzon?
2016. máj. 9. 09:44
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
En sem unneplem. Most vagyok 28..az utolso szulinapi bulim 20 evesen volt, azota semmi. Minek? Aki tudja, az felkoszont es ennyi. Mar kinottem a felhajtasbol...
2016. máj. 9. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Én se ünneplem, pedig fiatal vagyok.Feleslegesnek gondolom, nekem a szülinap ugyanolyan nap mint a többi.
2016. máj. 9. 09:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Én sem ünneplem évek óta...

Nem szeretek középpontban lenni, így semmilyen ilyen alkalmat nem szeretek...

Pl idén kitrükköztem és csak rokonok tudtak róla (akik nem skype/facebookon látják :D)

23F

2016. máj. 9. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

En se unneplem, sot kicsikent se erdekelt.

Mit unnepeljek egyaltalan rajta?

20n

2016. máj. 9. 10:05
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

Miért tartsa fontosnak valaki azt a napot, aminek történései nem töle függöttek?

Arról, hogy mikor van születésnapja, az illető egyáltalán nem tehet, a szülei is csak részben. Nem világrengető dolog dátuma.

Ha az illetőnek nem lenne születésnapja (azaz nem szletik meg), nem is tudna róla, tehát nem is hiányozna.

2016. máj. 9. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Én se ünneplem már évek óta. minek. ugyanolyan nap mint a többi, reggel föl kell kelnem más miatt, mert dolgozni kell, bent hallgatom a rinyálást, meg a "milyen sz@r az élet" monológokat, és a nap fénypontja, hogy kilépek a cég ajtaján hazafele jövet.

minden születésnapom így telik mióta dolgozom, bár azelőtt se nagyon ünnepeltem.

2016. máj. 9. 10:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Én mindig hívok pár prostit és elénekeltetem velük a "boldog születésnapot" magamnak. Közben a kölyökpezsgőt locsolom sikoltozva és lövök egy szelfit fb-re. (Elnehidd.) Én sem ünneplem, csak a családdal szolidan.
2016. máj. 9. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel, születésünk napján nem saját magunkat kellene megünnepelni, hanem globális anyák napja helyett ki-ki a saját szülinapján az anyukáját köszöntse fel, elvégre ő volt terhes és vajúdott X ideig, mi csak úgy öntudatlanul léteztünk.
2016. máj. 9. 11:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Én sem ünneplem. 26 vagyok.

Eddig mindig rossz élmény volt, vagy költséges, hogy rosszul érzem tőle magam.

A közösségi oldalról is leszedtem a dátumot, mert nem hiányzik, hogy fél napot azzal töltsek, hogy válaszolgassak a sok odaböffentett "boldogat"-ra.

2016. máj. 9. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!