Tudnál ártani másoknak a saját céljaid miatt?
Tudnál ártani másnak azért, mert valamit meg akarsz kapni mondjuk?
Hajlandó lennél manipulálni más embereket, barátaid csak neked olyan kedved van?
Ha tökéletesen tudnád mások érzéseit manipulálni, ártanál nekik, vagy csak jót tennél?
Fizikailag tudnál/akarsz bántani valakit nagyon?
1. Nekem olyan dolgokra nincs szükségem, amikhez ártanom kéne másoknak. De ha kéne is, (és nem mondjuk egy számítógépre, hanem egy olyan dolgora gondolok, ami megmentheti mondjuk az én életemet) akkor talán. De attól függ kinek.
2. Barátaimat nem. Más embereket, kiket nem nagyon ismerek/utálok? Olyan simán...
3. Ha hozzám közel áll/méltó rá, akkor segítenék. Ha ellenkezője, akkor meg szemrebbenés nélkül.
4. Igen, van pár olyan debil, akiket szívesen savba mártanék... Persze nem teszem meg...
#7-es vagyok ismét.
A #4 kommentre: Egyszer-kétszer volt már, hogy egy bizonyos szintig manipuláltam egykét embert (persze nem olyan nagy dolgokért. Mit tudom én: Hogy meglegyen a jó jegy, most mondtam valamit)
Nem nagyon volt bűntudatom. Miért nem? Mert mit ártok vele bárkinek, egy ilyen kis dologgal? Nekem csak jó, a másik pedig nem érez belőle semmit, max a sikeremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!