Hogyan lehet túllépni a múlton, amit az ember saját maga szúrt el?
Nagyon sok "hogyan lépjek túl?" kérdést láttam, azonban mindenki sérelmekről írt. Az én gondom az, hogy tinédzserkoromban olyan életmódot folytattam, amit nehezen felejtek el. Szóba jött itt alkohol is (szűz vagyok, valamint soha nem szívtam és nem drogoztam) és bulik, szóval mint a mai szép generáció, bár én nem mentem bele jó pár dologba. Azonban én rájöttem, hogy nem akarok ilyen lenni, nem akarok hazudni, inni, cigizni és elrontani az életemet. Letettem a cigit, szilveszterkor egy korty pezsgő nem ment le a torkomon, kiszakadtam a társaságból - mindezt kilenc hónapja, amióta a komoly párkapcsolatom is tart. Lényegében teljesen megváltoztam, próbáltak visszarángatni, de nem hogy nem kívánom az egészet, az akaraterőm is erős. A gondom az, hogy nem tudok túllépni az egészen. Mindent bevallottam a szüleimnek, ők feldolgozták, persze volt mit mondaniuk, de mégis a szüleim... de én nem tudom feldolgozni. Lenne valakinek tanácsa? Köszönöm.
17/l
Èn èrtelek kedves kèrdezô! Sèrelmet okozták a szüleidnek ès nem tudod h lehettèl olyan akkor amilyen...
Èn azt mondom elöszőr is hogy nagyon jól tetted hogy hanyagolod azt az èletmódot.
Másodszor összpontosítás a mostani párkapcsolatodban ès ápold a szüleidnek is a jó kapcsolatott.
Amit tettèl megtetted.nem tudsz rajta változtatni akkor nem is èrdemes enni magad rajta.Koncentráljunk arra , hogy a jelenben maximumot teljesítés!
Ès èn büszkék lennèk rád ha az èn lányom lennèl! Okos döntèsèt volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!