Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha olyan szerelmes vagyok, hogy képes vagyok saját magamnak ártani?
Szia sajnos velem is ez volt és nem is szakított semmi olyan volt csak egy másik személy bekavart és azt hittem elveszítem és hát kárt tettem magamban:S
Ennek nagyon nem örült de aztán kibékültünk:)
Annyit tudok tanácsolni ha kárt teszel magadban semmivel nem lesz jobb...és még az a személy is kibe szerelmes vagy ha meg tudja elijesztheted ezzel:S
Szal senkinek sem jobb...
Hmm.hát igen.
Jobb hogyha elmondod nekik, mert ebböl komolyabb bajod is lehet.
És a pszihiáter(nem pszihologus) is jot tenne, hogyha a szerelmeddel, nem lehet semmi.
Gratulálok nektek. Ha nincs problémátok, akkor csináltok magatoknak. Ez rettentően szánalmas.
Itt a tavasz. Menj ki az erdőbe, örülj, hogy süt a nap, horgássz, ültess virágokat, áss kertet, vegyél egy kutyát, mit tudom én. De próbálj meg magadon kívül mással is foglalkozni, ne legyél ennyire önző. És jobb lenne, ha megmondanád anyádéknak, hogy mi a bajod, és soha többet nem okoznál fájdalmat nekik. Ne egy kis r*bi határozza meg az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!