Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha olyan szerelmes vagyok, hogy képes vagyok saját magamnak ártani?
Noss!!
Figyelj Drága!
16 éves vagy csak mit akarsz?????? Első szerelemtől eldobni az agyad??? NEKED TELJESEN ELMENTEK OTTHONRÓL!!!..ugye tudod??
De ha nem 16 , hanem 26 éves lennél akkor is ezt mondanám. Mégis mit csinálsz 20x megnézed egy nap a Titanic-ot? ki kéne mozdulni túl sok szép dolog van még a világon amit nem éltél még meg. Az élet rövid de mozdúlj rá a témára különben megöregszel és azon fogsz gondolkodni majd 80 évesen, hogy ÚRISTEN! mennyi minden kimaradt az életemből! ráadásul 1 pasi miatt ami tiniszerelem volt ráadásul
Én nem tudom megszerezni mert vagy más pasit szeret a csaj vagy én bántom meg. egyszóval nem jön ösze ezért bánatomban a nevét karcolom a karomba. Vmi jó majdcsak kisül a dologból, én igy állok hozzá.
folytathatod a kár okozást magadban, rajtad áll. de gondold át azért, megéri -e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!