Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor szerelmes belém?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szerelmes belém? Vagy csak bebeszélem magamnak?

Figyelt kérdés
Hát van egy osztálytársam aki mindíg nagyon jó fej velem, elég sokats segít ha mondjuk fel kell takarítani az osztályt, jól kijövünk. Emellet gyakran néz engemet és ha én is ránézek (konkrétan a szemébe) akkor gyorsan másfele néz. Mondjuk én szeretem őt. Lehet hogy csak bebeszélem magamnak?
2011. ápr. 6. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól hogy segít és nézz(mondjuk ha félre nézz jó jel lehet de nem minden esetbe) nem biztos hogy ő is szeret, viszont próbáld őt amikor elmész mellette megérinteni és nézzd a reakcióit!
2011. ápr. 6. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Amúgy így hirtelen nem tudtam róla még mást is írni, csak napokban am lényegesebb volt azt írtam le
2011. ápr. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!