Normális dolog az, hogy egy vallás miatt valaki nem tart meg semmilyen ünnepet? Se a saját szülinapját, se karácsonyt, se semmit.
ha pl. Jehova tanúira gondolsz,egyik barátom ugyanis az..nos igen normális.
nekik az. a muszlimoknak az "nem normális"amit mi csinálunk,a mi rítusaink.ez a különböző vallások lényege.mindegyik a hiten alapul,de ennek szolgálata különböző módon valósul meg.szóval ez normális és tolerálható dolog.
most az téged mit zavar? de most komolyan! mit foglalkozol vele?
"Mert minden ember szabadon lehet hülye." Phoebe Buffay
Nem normális. Idióta szokás.
Ha a születésnapot, névnapot karácsonyt stb. nem ünnepli, rombolja a családi, kisközösségi(barát, munkahely stb.) kapcsolatokat.
Ha a nemzeti, állami stb ünnepeket nem ünnepli krekeszti magát a társadalmi közmegegyezésböl.
Az ókori Görögországban azokat akik nem tartottak a többséggel, hanem külön utakon jártak, idiótának nevezték.
3.vagyok(és 1.válaszoló)
nem értek egyet azzal h.rombolják a közösségi életet..ők máshogy építenek kapcsolatokat.spec.én katolikus vagyok,de a névnapomat én se ünneplem...mert felesleges hülyeségnek tartom.na és??attól vannak barátaim,szeretteim,hobbijaim.
az egyik fősulis csoporttársam (és jó barátom)Jehova tanúja és a hitbéli szokásaikon kívül totál normális életet él.jól tanul,van normális hobbija,remek a humora,vannak barátai.annyiban különbözik h.eljár a gyülekezetébe és tartja a szokásokat.ettől nem különc vagy idióta!!
az hogy a keresztény ünnepeket nem tartja, az normális, ha más a vallása.
Viszont az hogy nem ünnepel születésnapot az nekem kicsit fura, de nem érdekel, ha valainek jó agy, akkor én nem szólok bele...
Mellesleg a görögöknél az idióta nem hülyét/elmebeteget jelentett, hanem "többségtől különböző"-t.
Figyeljetek! Én csak egy kérdést tettem fel. Olyan nagy baj ez?
Ja és köszönöm a válaszokat,amik nem arról szólnak,hogy "engem mit érdekel?" ,hanem a rendes választ a kérdésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!