Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a pride-ról...

Mi a véleményetek a pride-ról (melegfelvondulás)?

Figyelt kérdés

Elsősorban azoknak a vélémenyére lennék kíváncsi akik ellenzik, és az álláspontjukhoz tudnak érveket kapcsolni.

Persze mindenféle kultúrált választ örömmel olvasok! :)

2016. márc. 8. 21:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
48%

Nincs gond vele ,rendben van.

Ma van a Tel Avivi pride.

A budapestieknek pedig jó felvonulást (2016) nyáron! ;)

2016. máj. 29. 13:38
 32/35 anonim ***** válasza:
Hidegen hagy. Azt csinálnak, amit akarnak, csak jó, ha jó ízléssel. Amúgy szerintem a homofóbokat meg a többieket se hozza lázba. Szóval szerintem úgy alapból a nemmelegeket nem érdekli mások nemibeállítódása, meg egy ilyen rendezvény sem. Csak van, azt kész. Nekem nincs bajom a melegekkel, viszont akinek van, az szerintem nem lesz tőle elfogadóbb. Meg szerintem ez valójában tényleg csak a felvonulóknak számít. Másoknak tök mindegy, hogy ez a rendezvény van-e.
2016. júl. 2. 21:46
 33/35 anonim ***** válasza:
*Előző vagyok, és bocsi, de nem olvastam még el az előbbi hozzászólásokat, szóval attól független a véleményem, ja és tényleg csak akkor nem számít, hogyha jóízléssel csinálják, mert polgárpukkasztás az inkább ne legyen, mert az tényleg nemhogy nem segít, még árt is. Ezt még kihagytam az előbb. És ezt nem is tudom, hogy ilyen pukkasztás szokott-e lenni, mert még nem láttam eddig egy pride-ot sem. Pl, hogy meztelenül simulnának egymásnak két pasi vagy két csaj, ilyenek nem tudom, vannak-e, remélem, nincsenek, -csak valamit hallottam, hogy régebben tán volt ilyen is, de most már ilyen tuti nincs rajta; márhogy a pride-on; -és akkor tényleg nem oszt, nem szoroz ez a rendezvény. Meg egyszer láttam, hogy valaki egy ilyen alkalomkor péniszt rajzolt Magyarországra, ez is pukkaszthat, ilyenek se kellenének. Ezt például fotón láttam, és kicsit zavart.
2016. júl. 2. 21:51
 34/35 anonim ***** válasza:
*Ja és remélem, nem írtam senkire nézve bántót, ha igen, bocsi. Béke legyen ám:)
2016. júl. 2. 21:52
 35/35 anonim válasza:
46%
Melegként mondom szerintem nagyon izgi. Imádom amikor mindenki levetkőzik, a nőknek könnyebb persze, ilyen már most is van, mellük csupasz. Jó lenne ha a férfiak is mutathatnák ékességük. És biztos elfog jönni az idő amikor be is mutathatnák hogyan szeretkeznek szexelnek egymással a férfiak. Igen kint az utcán. Vagy legalább az anál plug bemutatása. Virongc fiúcskák, lányocskák futkároznának szabadon az utcákon benne, kis vagy nagy anal plugban. Ez a jövő. Meg 50 év és tuti eljön. Az lesz az igazi pride.
2023. jún. 20. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!