Semmi bajom nem lenne a melegekkel de ezzel felidegesítenek, ennyi erővel lehetne hetero felvonulás is, meg kutya szerető felvonulás vagy mittudom én, tök felesleges az egész és csak lezárják az utakat miattuk.
2016. márc. 8. 21:25
2/35 anonim válasza:
Tiltanám , értelmetlen . Magánügy és nem reklámozni való . Büszke lenni és hivalkodni egy eltérő magatartásra ?
2016. márc. 8. 21:37
3/35 Sunshinedoll válasza:
#1 Minden egyes nap heterofelvonulás van. Buszmegállókban, állomásokon, parkokban, utcán, ráerőltetve a heteroszexualitást mindenkire. Mi lesz a következő?? Hetero szex a TÉVÉBEN? Hetero BARBIK? Rózsaszínben öltözött kislányok? GYERMEKNEMZÉS!? HETERONORMATIVITÁS? Blaszfémia.
Ja, az volt már, hogy engem az eső se zavar, ha négy fal között csinálja?
Szóval te csak örülj neki, hogy nincs szükséged hetero pride-ra :)
2016. márc. 8. 21:38
4/35 anonim válasza:
Nem nyilatkozom!
5/35 anonim válasza:
Nem látom az értelmét. Elvileg fel akarják hívni a figyelmet arra, hogy ők is léteznek, és egyenlő társadalmi elbánást szeretnének maguknak.
Ehhez képest olyan mértékben túllépik a toleranciaküszöböt egyes résztvevőik (tudom, hogy a többség visszafogottan van felöltözve, és csak vonul), hogy nem meglepő, ha elutasítottságot vonz ez a fajta attrakció.
6/35 anonim válasza:
elsővel értek egyet, tényleg nekem sincs semmi bajom alapból a melegekkel, de totál feleslegesnek tartom a felvonulást, csak még jobban felbőszítik azokat akik alapból sem szeretik őket és ellenszenvet váltanak ki azokból is akiknek semmi bajuk velük... útlezárás engem nem zavar nem Pesten lakom :)
7/35 anonim válasza:
"#1 Minden egyes nap heterofelvonulás van. Buszmegállókban, állomásokon, parkokban, utcán, ráerőltetve a heteroszexualitást mindenkire."
Micsoda? Hány heterót látsz hatalmas, fából készített, felálló fallosszal sétálgatni például a buszpályaudvarokon? :) Akiket látsz, biztosan egy részük meleg, semmi olyasmit nem tesznek, amiből kikövetkeztethető volna a nemi identitásuk.
2016. márc. 8. 21:40
8/35 anonim válasza:
kutyaszerető felvonulás van. fáklyásmenetek is. felvonulás a zsidóknak. jobbikos felvonulás. futás, amiért szintén lezárják az utcákat. ilyen-olyan vásárok. augusztus 20-án a fél város le van zárva. tüntetések. .... soroljam még?
én ezeket nem ellenzem. ahogy az lgbtq felvonulást sem ellenzem. miért ne lehetne nekik is felvonulásuk, ha úgy szeretnék?
2016. márc. 8. 21:40
9/35 anonim válasza:
Én melegként régebben elleneztem egy pár éve de már támogatom mert szükség van rá. Sok hetero mondja, hogy lehetne hetero felvonulás. Azért nincs mert nincs rá szükség. A heterok nagy része folyamatosan hangoztatja, hogy elfogadja a melegeket csak ne így meg ne úgy... El sem tudnák képzelni mennyi meleg ismerősük, barátjuk, rokonuk van csak épp nem merik azt mondani, hogy van egy komoly párkapcsolatom és meleg vagyok, mert félnek és ezért hazugságokba kényszerülnek, heteronak hazudják magukat... Tönkretéve ezzel az életüket és folytonos szorongásban élnek. Amíg ez így megy és egy meleg nem mondhatja azt hogy igen most hétvégén a barátommal megyünk Balatonra vagy akárhova mert fél a reakcióktól, ami az esetek többségeben az lenne hogy jol lebuiznák, addig szükség van arra, hogy tudják az emberek hogy rengeteg mwleg él a mindennapjainkban.
2016. márc. 8. 21:41
10/35 anonim válasza:
Lesz@rom, hidegen hagy, akár az összes többi felvonulás, tüntetés, békemenet, politikai sz@rságok satöbbi... Soha nem értettem, hogy mi a jó ebben az embereknek. Meg úgy egyáltalán mi értelme van az ilyen városban való tömeges mászkálásoknak, az ilyesmi tőlem nagyon távol áll. Zavarni nem zavar, mert messziről elkerülöm ezeket a rendezvényeket. Felőlem aztán mindenki úgy vonul fel a városban, ahogy akar, amíg nem jönnek a házunk közelébe, vagy nem botlom beléjük, addig semmi bajom velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!